Κάμινγκς: «Έκανα απλά την δουλειά μου, αξίζαμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»!

Κάμινγκς: «Έκανα απλά την δουλειά μου, αξίζαμε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»!

bet365

Το νέο απόκτημα του Πανιωνίου, Μαρκίθ Κάμινγκς, μιλάει στο gazzetta.gr για την νίκη των «κυανέρυθρων» επί της ΑΕΚ, την μεγάλη του εμφάνιση και τις πρώτες του εντυπώσεις από την ατμόσφαιρα στο Κλειστό της «Αρτάκης».

Oυέσκα - Σπόρτινγκ Χιχόν με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δεν πρόλαβε να έρθει καλά καλά στην Basket League και συστήθηκε με το... καλημέρα στο ελληνικό κοινό!

Ο Μαρκίθ Κάμινγκς ήρθε μόλις την προηγούμενη Παρασκευή (16/03) στην Ελλάδα, για χάρη του Πανιωνίου, έκανε όλες κι όλες δυο προπονήσεις και κόντρα στην ΑΕΚ «έλαμψε» (14π., 6ρ.)!

Με την είσοδό του στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έκανε αισθητή την παρουσία του, κατέληξε να αποθεώνεται σε κάθε του προσπάθεια από τους «κυανέρυθρους» οπαδούς και βοήθησε την ομάδα του να πάρει μια νίκη-ανάσα!

Μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στο gazzetta.gr, εκστασιασμένος ακόμα από όλα όσα είχε μόλις βιώσει.

Όντας κοσμογυρισμένος, αφού έχει περάσει από Φιλιππίνες, ΗΠΑ, Πολωνία, Αίγυπτο, Λίβανο και Κορέα, ο 29χρονος παίκτης ένιωσε πως η ευκαιρία που τού δόθηκε ήταν πολύ καλή, για να «μπει» και πάλι μέσα στα ευρωπαϊκά δρώμενα.

«Ένιωσα πολύ καλά! Προσπάθησα να "μπω" ξανά στα πράγματα, να θυμηθώ πως είναι να παίζεις στην Ευρώπη! Αυτό που ήθελα, ήταν να βγω με ενέργεια στο παρκέ και να παίξω σκληρά. Νομίζω πως κάτι κατάφερα (γέλια)», παραδέχθηκε αρχικά, παρατηρώντας ακόμα τον χώρο του γηπέδου γύρω του.

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμένεις ποτέ πολλά από έναν παίκτη, ο οποίος μόλις ήρθε στην ομάδα. Ωστόσο, ο ίδιος ήταν έτοιμος να βοηθήσει τον Πανιώνιο, κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». «Βασικά έκανα αυτό που ξέρω να κάνω καλά. Δεν προσπάθησα να κάνω κάτι περισσότερο από αυτό που μπορούσα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ήθελα απλά να παίξω το παιχνίδι μου και να κάνω το καλύτερο».

Όσο για το αν γνώριζε την κρισιμότητα του ματς με την ΑΕΚ και το πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, σχολίασε: «Μου είπαν κάποια πράγματα πριν έρθω στην ομάδα. Πως έχει η κατάσταση και πως προσπαθούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και αυτό που έχω να κάνω εγώ, είναι να παίξω σκληρά. Αυτό έκανα και κόντρα στην ΑΕΚ, που ήταν πολύ καλή ομάδα».

Μιας κι έκανε μια καλή αρχή, ο Κάμινγκς ανυπομονεί να είναι ανάλογη και η συνέχεια: «Εγώ έκανα προπόνηση μόλις για 2 ημέρες, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους, που προπονήθηκαν πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Το αξίζαμε! Δουλέψαμε πολύ για την ΑΕΚ. Την επόμενη εβδομάδα πρέπει να κάνουμε ακριβώς το ίδιο και να προετοιμαστούμε καλά για τον επόμενο αντίπαλο».

Οι πρώτες του εντυπώσεις, πάντως, φάνηκαν να είναι οι καλύτερες, καθώς σχολίασε: «Είναι πολύ καλές! Μοιάζει δύσκολο πρωτάθλημα το ελληνικό, έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες και ανυπομονώ και για τα επόμενα παιχνίδια που θα έρθουν».

Όσο για την ατμόσφαιρα στο «Αρτάκης»; Ήταν ενθουσιασμένος! «Ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν! Σίγουρα μας βοήθησαν πολύ! Η ενέργεια στο γήπεδο ήταν απίστυετη κι ελπίζω να είναι έτσι και στην συνέχεια!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα