Σάκοτα: «Δεν έχω πάρει ποτέ ξανά τέτοια τεχνική ποινή»!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ 71-69

Σάκοτα: «Δεν έχω πάρει ποτέ ξανά τέτοια τεχνική ποινή»!

Σάκοτα: «Δεν έχω πάρει ποτέ ξανά τέτοια τεχνική ποινή»!

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για την τεχνική ποινή που πήρε σε κρίσιμο σημείο στο Πανιώνιος-ΑΕΚ και για την κατάσταση του Ντούσαν Σάκοτα.

Τα παράπονα των «κιτρινόμαυρων» για τη διαιτησία του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο Πανιώνιος-ΑΕΚ ήταν πολλά.

Οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν πως η δεύτερη τεχνική ποινή που δόθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αυστηρή κι έκρινε το παιχνίδι, κάτι που ανέφερε και ο Ντράγκαν Σάκοτα στην Συνέντευξη Τύπου.

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Έκανε αρκετά καλή νίκη για την συνέχεια. Εμείς μπήκαμε κουρασμένοι αρκετά, προφανώς και εμείς άνθρωποι είμαστε, είναι αρκετά παιχνίδια με μεγάλη σημασία. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά έλειπε η ενέργεια, μπορεί και ένας παίκτης λιγότερος, ο Ντούσαν.

Το ματς όμως, κρίθηκε σε τρία σημεία. Το ένα ήταν τα ατομικά σημεία. Ο Κάμινγκς, ο καινούργιος παίκτης του Πανιωνίου μάς έκανε σκορ 11 πόντους σε 10 λεπτά. Και στο τέλος που κρινόταν το παιχνίδι, δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε το "ένας εναντίον ενός". Δεχθήκαμε δύο τρίποντα, μία τεχνική ποινή για κάτι, που σε τόσα χρόνια δεν έχω ζήσει ποτέ. Δηλαδή να μιλάω με τον παίκτη μου που έκανε ένα λάθος και να μου δώσει τεχνική ποινή σε ένα σημείο στο οποίο κρινόταν το παιχνίδι. Εννοείται ότι και εμείς φταίμε για πολλά θέματα. Άνθρωποι είμαστε, δεν είναι εύκολο, συνεχίζουμε». 

Όσο για τον απόντα Ντούσαν Σάκοτα (ενοχλήσεις στην μέση), είπε: «Δεν ξέρω εάν ο Ντούσαν θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Ειδικός δεν είμαι. Οι γιατροί ξέρουν λίγο καλύτερα. Μπορεί να πάρει κάποιες μέρες, αλλά δεν ξέρω».

Best of internet