Ο Κουζέλογλου «απείλησε» τον Κρουμπάλι

Ο Κουζέλογλου «απείλησε» τον Κρουμπάλι

Gazzetta team
Ο Κουζέλογλου «απείλησε» τον Κρουμπάλι

bet365

Ο Γιάννης Κουζέλογλου έγραψε τη... δική του ιστορία με τη φανέλα του Λαυρίου στο ματς με τον Κόροιβο, ενώ «άγγιξε» το... απόλυτο ρεκόρ!

Σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ « έκανε θραύση στα ριμπάουντ χθες, στη νίκη του Λαυρίου Megabolt επί του Κόροιβου. Με τα 13 ριμπάουντ που μάζεψε, σημείωσε τη 2η καλύτερη επίδοση στην 3ετή ιστορία της ομάδας της Λαυρεωτικής στη Basket League. Καλύτερη παραμένει εκείνη του Ουσμάν Κρουμπάλι που την περίοδο 2015-16 είχε 14 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρκαδικό.

Πάντως για τον Κουζέλογλου, τα 13 ριμπάουντ δεν συνιστούν ρεκόρ καριέρας αφού είχε 14 πέρσι ως παίκτης του Απόλλωνα Πατρών στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels. Η προηγούμενη καλύτερη φετινή επίδοση ριμπάουντ για το Λαύριο Megabolt ήταν εκείνη του Αντουέιν Ουίγκινς που είχε 12 στο ματς με την ΑΕΚ.

ΜΙΚΡΑ

*Ο Τζαμάλ Νίξον με τα τρία εύστοχα δίποντα του, έφτασε τα 128 και έγινε ο 2ος της σχετικής λίστας για το Λαύριο Megabolt αφού ξεπέρασε τον Ντεμάριους Μπολντς (126).

Ακόμη ο Αμερικανός γκαρντ με τα δύο ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε τα 109 και έγινε ο 6ος ριμπάουντερ για την ομάδα της Λαυρεωτικής προσπερνώντας τον Μπράντον Γιανγκ (107).

*Ο Σακίλ Χάινς έγινε ο 10ος παίκτης στην 4ετή ιστορία του Κόροιβου στη Basket League που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό ριμπάουντ με τα επτά που μάζεψε χθες.

*Με τους 17 πόντους που είχε, ο Κουέντον ΝτεΚόζι έφτασε τους 250 και έγινε ο 5ος σκόρερ του Κόροιβου στην κατηγορία αφού ξεπέρασε τους Κένι Χολ (242), Ντάρελ Χάρις (245) και Αντρέγια Μιλουτίνοβιτς (247)»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα