Γιατράς: «Δεν θα έχουμε καμία τύχη αν παίζουμε έτσι»!

Γιατράς: «Δεν θα έχουμε καμία τύχη αν παίζουμε έτσι»!

Γιατράς: «Δεν θα έχουμε καμία τύχη αν παίζουμε έτσι»!

Ο Μάκης Γιατράς παραδέχθηκε ότι ο Προμηθέας βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη κι εξήγησε πως οι Πατρινοί έχουν μπροστά τους δυο μήνες «φωτιά».  

Ο προπονητής του Προμηθέα εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί των Θεσσαλών: «Ευχαριστώ τον κόουτς Τακιανό για τα καλά του λόγια, τα οποία και ανταποδίδω. Ο αντίπαλός μας είναι μια καλή επαρχιακή ομάδα, με σημαντική παρουσία στη μεγάλη κατηγορία και παλεύει πάντα. Τα Τρίκαλα πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση σήμερα και θεωρώ ότι η διαφορά στο τελικό σκορ είναι πλασματική. Εμείς δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Το γεγονός ότι πετύχαμε 88 πόντους, είναι κάτι πλασματικό, καθώς μέχρι το 36'-37' το σκορ ήταν ισόπαλο. Στο παιχνίδι με την Κύμη κερδίσαμε με 5 πόντους διαφορά, πραγματοποιώντας σούπερ εμφάνιση. 

Αντίθετα, σήμερα κερδίσαμε με 17 πόντους διαφορά, χωρίς, όμως, να παίξουμε όπως θέλουμε, οπότε όπως καταλαβαίνετε οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Πάντως, αν παίξουμε έτσι όπως παίξαμε σήμερα και στα επόμενα παιχνίδια μας, δεν θα έχουμε καμία τύχη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Φτάσαμε τις 12 νίκες και απομένουν ακόμη 7 τελικοί. Ακολουθούν μπροστά μας 2 μήνες "φωτιά". Αντιμετωπίζουμε και πολλά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, τα οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε. Ο Φαγιέ ήταν να επιστρέψει στη 12άδα σήμερα μετά τον τραυματισμό του, όμως δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση και είδε ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί. 

Επίσης, ο Λίποβι μέχρι την Πέμπτη δεν έκανε προπόνηση λόγω πυρετού, ενώ το ίδιο πρόβλημα είχε και ο Γκίκας. Δυστυχώς δεν κάνουμε την προπόνηση που θέλουμε και χρειάζεται να μας βοηθούν τα νεαρά παιδιά από τον Προμηθέα 2014, τα οποία, όμως, κι αυτά έχουν φορτωμένο πρόγραμμα με τις πολλές τους υποχρεώσεις. Με τον τραυματισμό του Ελις στο τέλος του α΄ ημιχρόνου, η καρδιά μας πήγε στην κούλουρη. Ευτυχώς, επέστρεψε και ήταν, μάλιστα, και καλός. Όπως είπα και στην συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ψάχνουμε για έναν παίκτη, ο οποίος θα ταιριάξει στην ομάδα και δεν θα διαταράξει αγωνιστικά την χημεία της».

Best of internet