Κετσελίδης: «Η δεύτερη τεχνική ποινή στον Γιαννάκη ήταν άδικη»!

Κετσελίδης: «Η δεύτερη τεχνική ποινή στον Γιαννάκη ήταν άδικη»!

bet365

Ο ασίσταντ κόουτς του Άρη, Γιώργος Κετσελίδης σχολίασε την αποβολή του Παναγιώτη Γιαννάκη, χαρακτηρίζοντάς την άδικη.

«Συγχαρητήρια στον Γ.Σ.Λ. Φάρο, είναι μεγάλη μου τιμή που κάθομαι δίπλα στον Θανάση Σκουρτόπουλο. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας για τη νίκη. Δυστυχώς για μένα, η παρθενική εμφάνισή μου σαν κόουτς στην Α1 δε συνοδεύτηκε με νίκη, κάτι που θα ήθελα πολύ. Η δεύτερη τεχνική ποινή που δόθηκε στον κόουτς Γιαννάκη ήταν άδικη. Ήμουν πίσω του, έκανε τον σταυρό του και θεωρήθηκε σαν ειρωνεία προς τους διαιτητές. Δεν θα συμφωνήσω με αυτή την απόφαση. Ήταν δύσκολη η συνθήκη για τους παίκτες καθώς ο φυσικός ηγέτης τους δεν ήταν στη θέση του. Από την άλλη πλευρά, ίσως αυτό λειτούργησε θετικά κι έδωσε στους παίκτες ένα ξύπνημα για να γίνει το διπλό. Καταφέραμε από το -17 να γυρίσουμε το παιχνίδι και να το φτάσουμε στους -3. Εκεί όμως κάποιες χαμένες βολές μας κόστισαν και δύο φάσεις μία στην άμυνα και μία στην επίθεση, εκεί χάσαμε τη συγκέντρωσή μας» εξήγησε ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στη συνέντευξη Τύπου.

Εν συνεχεία εξήγησε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν στο γήπεδο, στο δεύτερο κάναμε εκπληκτική προσπάθεια απλά όταν φτάνεις εκεί και παίζεις με ομάδα με έμπειρο προπονητή, δεν πρέπει να κάνεις κανένα λάθος. Κάναμε δύο λάθη λόγω έλλειψης συγκέντρωσης με συνέπεια να χάσουμε το παιχνίδι. Δεν σημαίνει ότι αξίζαμε τη νίκη λόγω του comeback. Με βάση την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν το αξίζαμε. Αξίζαμε μετά, στο δεύτερο ημίχρονο. Ευχαριστώ στους παίκτες, που κάτω από τις πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες παραμένουν συγκεντρωμένοι και εμφανίζουν την όποια εικόνα, καλή ή κακή. Δεν ξέρω αν στην ιστορία υπάρχει τέτοια κατάσταση».

Σε ερώτηση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Νομίζω ότι και μόνο η αναφώνηση του αγώνα τα λέει όλα. Θα το προετοιμάσουμε το παιχνίδι, ούτως ή άλλως έχει μεγάλη σημασία».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα