Χάρντεν: «Ο Μπόμπι Μπράουν είναι ο μεγάλος μου αδερφός»

Χάρντεν: «Ο Μπόμπι Μπράουν είναι ο μεγάλος μου αδερφός»
Ο Τζέιμς Χάρντεν μίλησε στο περιοδικό του Ολυμπιακού για τον Μπόμπι Μπράουν και όσα μπορεί να καταφέρει μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Τζέιμς Χάρντεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ.

Ο «μούσιας» κάνει κολλητή παρέα με τον Μπόμπι Μπράουν και στο δεύτερο τεύχος του Ολυμπιακού μίλησε για τον φίλο του.

Ο γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς ανέφερε, «ο Μπόμπι είναι ένας πολύπειρος παίκτης με χαρακτήρα νικητή. Έχει παίξει σε πολλά μέρη του κόσμου, σε όλα τα επίπεδα ανταγωνιστικότητας κι έχει ανταποκριθεί με το παραπάνω. Είναι τόσο ανταγωνιστικός σε βαθμό που σε τρομάζει, αγαπάει το άθλημα τόσο πολύ και θεωρώ πως είναι γεννημένος νικητής».

Ο Χάρντεν αναφέρθηκε και στις πρώτες εντυπώσεις του Μπόμπι Μπράουν στην Ελλάδα, «είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα. Μιλάμε αρκετά συχνά, είναι σαν μεγάλος μου αδερφός και συζητάμε για πολλά θέματα. Και για μπάσκετ και για εκτός μπάσκετ. Αυτό που έχει πει είναι πως είναι ικανοποιημένος στην Ελλάδα, περνάει πολύ όμορφα και βρίσκεται σε ένα κορυφαίο οργανισμό όπως ο Ολυμπιακός».

Κλείνοντας μίλησε και για τη συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη, «Ναι, πιστεύω πως Μπράουν και Σπανούλης μπορούν να γίνουν οι Χάρντεν και Πολ του Ολυμπιακού και να φτάσουν στην κορυφή. Και οι δύο λατρεύουν να παίζουν μπάσκετ, να συνεργάζονται και να νικάνε. Και φυσικά να σκοράρουν. Αυτός θεωρώ πως είναι συνδυασμός που σε οδηγεί στην κορυφή».

ΟΙ δηλώσεις του Χάρντεν στη σελίδα 48 του περιοδικού.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα