ΕΣΑΚΕ: Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για καταγγελίες περί στημένου ματς

Gazzetta team
ΕΣΑΚΕ: Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για καταγγελίες περί στημένου ματς

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ έχει ζητήσει να παρέμβει ο Αθλητικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, με αφορμή την καταγγελία που έκανε λόγο για στημένο ματς της Basket League.

Δημοσίευμα του HoopsHype ανέφερε πως ένας ξένος παίκτης που αγωνίζεται στη Basket League κατήγγειλε πως ο πρόεδρος της ομάδας του ζήτησε από τους παίκτες που βρίσκονται στο σύλλογο να κάτσουν να χάσουν με μεγάλη διαφορά σε ένα παιχνίδι.

Η καταγγελία αυτή κινητοποίησε τον ΕΣΑΚΕ που ζήτησε επίσημα να παρέμβει ο αθλητικό εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ

«Με σημερινή (17/3) επιστολή του προς τον κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ενημερώνει τον Αθλητικό Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της αμερικανικής ιστοσελίδας hoopshype.com και τον παρακαλεί να προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την διερεύνηση του περιεχομένου του ως άνω δημοσιεύματος προκειμένου να προστατευθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε προς τον Υφουπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα