Τα μέτρα ασφαλείας στο Πανιώνιος - ΑΕΚ

Gazzetta team
Τα μέτρα ασφαλείας στο Πανιώνιος - ΑΕΚ

bet365

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ (18/3, 17:00) για την 19η αγωνιστική της Basket League και οι Νεοσμυρνιώτες ενημέρωσαν για τα μέτρα ασφαλείας και τη διάθεση των εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων»

«Η τήρηση όλων των κανόνων ασφαλείας για τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον προσεχή αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA - AEK στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, είναι το πρώτο μέλημα της διοίκησης της ΚΑΕ, η οποία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης, τα οποία αποφασίσθηκαν στην συνάντηση της Αστυνομίας με τους εκπροσώπους των δυο ομάδων.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, η είσοδος θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε όσους θα προμηθευτούν εισιτήρια. Η είσοδος ανήλικων παιδιών, χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου, δεν θα είναι δυνατή.

Η έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πρέπει να προστατευτεί από τους ίδιους τους οργανωμένους και μη φιλάθλους, χωρίς ακρότητες και επιδεικνύοντας ψυχραιμία και σύνεση, χαλιναγωγώντας την ψυχολογική συμπαράσταση νίκης στην ομάδα μπάσκετ.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τα γραφεία της ΚΑΕ, στο Δημοτικό Γυμναστήριο (Εθνικής Στέγης&Αρτάκης), σήμερα (16/3) και στο χρονικό διάστημα 09.00-19.00. Το Σάββατο (17/3), η διάθεση θα συνεχιστεί από τις 12.00 έως τις 17.00 και την Κυριακή (18/3) από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, από το εκδοτήριο στην είσοδο του περιβάλλοντα χώρου. Η διάθεση των εισιτηρίων δεν θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα