Σφαιρόπουλος: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη»

Σφαιρόπουλος: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε τους λόγου της νίκης του Ολυμπιακού τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. 

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του αγώνα στο Ρέθυμνο ανέφερε, «Ξέραμε πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα πολύ αθλητική που ειδικά εντός έδρας είναι πολύ επιθετική. Αρέσκεται να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο, να σκοράρει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και στο transition τρίποντα. Γενικά απειλεί μέσα και έξω από την ρακέτα. Αυτό μας έκανε ιδιαίτερα συγκεντρωμένους. Από την αρχή μέχρι το τέλος ελέγξαμε το παιχνίδι με την καλή μας άμυνα. Είχαμε αλληλοκαλύψεις, κλείσαμε τους διαδρόμους, δεν φάγαμε εύκολα καλάθια, δεν φάγαμε καλάθια από επιθετικά ριμπάουντ κάτι στο οποίο έχει έφεση το Ρέθυμνο, και έτσι ελέγξαμε το παιχνίδι. Στην επίθεση ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Διαβάσαμε τις φάσεις, γυρίσαμε την μπάλα, είχαμε υπομονή, είχαμε πολλές καλές συνεργασίες και επιθετικό πλουραλισμό. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και δείξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ. Όσο προχωράει ο καιρός πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι και ακόμη καλύτερα. Μπορούμε και καλύτερα. Φτάνουμε στους κρίσιμους μήνες. Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο. Θεωρώ πως αδικείται από τα έως τώρα αποτελέσματα, γιατί έχει μια πολύ καλή ομάδα και έναν πολύ καλό προπονητή. Για εμάς προέχει το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ σημαντικό και πολύ κρίσιμο και από αυτή την στιγμή συγκεντρωνόμαστε σε αυτό το ματς».

Σε ερώτηση αναφορικά με το αν έχουν εγκλιματιστεί οι Μπόμπι Μπράουν και Κιμ Τιλί, απάντησε, «Ναι έχουν προσαρμοστεί. Έχουν ανέβει αυτοί οι παίκτες, όμως, και εκείνοι μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο, όπως και η ομάδα μπορεί να ανέβει συνολικά. Σήμερα είδαμε όλους τους παίκτες να βγαίνουν μπροστά και αυτό είναι που με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Best of internet