Παπαμακάριος: «Και στο μπάσκετ έχουν γίνει, μην βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω»

Gazzetta team
Παπαμακάριος: «Και στο μπάσκετ έχουν γίνει, μην βγάζουμε την ουρά μας απ' έξω»

bet365

Ο Μανώλης Παπαμακάριος μιλώντας για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και την εκτός έδρας νίκη του ΓΣΛ Φάρου, στάθηκε και στα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας.

Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Αρχικά ο έμπειρος γκαρντ των Θεσσαλών μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ είπε ότι «δεν θέλω να αναφερθώ σε όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο, μην βγάζουμε την ουρά μας απ έξω διότι έχουν γίνει και στο μπάσκετ άσχημα περιστατικά. Το πρόβλημα δεν είναι στο άθλημα, είναι κατά κύριο λόγο στην κοινωνία».

Και συνέχισε: «Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι είναι ένα παιχνίδι και οι αθλητές, οι προπονητές, οι διαιτητές, είναι επαγγελματίες. Αυτή είναι η δουλειά τους. Απο τον αθλητισμό ζουν χιλιάδες οικογένειες, ο αθλητισμός απομακρύνει τα παιδιά από σκοτεινούς δρόμους, ο αθλητισμός ενώνει, ο αθλητισμός είναι ζωή, ο αθλητισμός είναι η ζωή μας. Ο αθλητισμός όμως...»

Για τη νίκη στα Τρίκαλα υπογράμμισε: «Κάθε νίκη είναι σημαντική αλλά έτσι όπως πήγαν τα πράγματα εφέτος, ίσως αποδειχθεί η σημαντικότερη. Ακόμη όμως, δεν έχει τελειώσει κάτι και σίγουρα με μια νίκη δεν γίνεται να ξεχαστούν όλα τα προβλήματα. Το πιο σημαντικό στην παρούσα φάση, είναι να βλέπουμε τα προβλήματα μετά από νίκες και όχι μετά από ήττες. Ήταν ένα σπουδαίο διπλό αλλά δεν επαναπαυόμαστε».

Ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον Άρη: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, η οποία και αυτή, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Αισθανόμαστε απογοητευμένοι διότι έχουμε στεναχωρήσει τον κόσμο μας. Πρώτα απ όλα όμως, έχουμε στεναχωρήσει τους εαυτούς μας διότι όπως έχω ξαναπεί, τους έχουμε αδικήσει. Τα αποτελέσματα μας, δεν αντικατοπτρίζουν τις δυνατότητες της ομάδας αλλά συμβαίνουν κι αυτά στον αθλητισμό, δεν παίζουμε μόνοι. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα