Λυκογιάννης: «Μας δόθηκε "μήνυμα" για το που μπορούμε να φτάσουμε»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Μας δόθηκε "μήνυμα" για το που μπορούμε να φτάσουμε»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης άφησε αιχμές μετά τη νίκη του Λαυρίου μέσα στον Κολοσσό, λέγοντας πως «βλέπουμε διαφορετικά μέτρα και σταθμά στα πάντα».

Ο προπονητής του Κολοσσού ανέφερε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον κόουτς για τη νίκη και γενικά για τη φετινή πορεία του Λαυρίου. Έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά φέτος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο που έπαιξαν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να σχολιάσουμε οτιδήποτε άλλο. Κρίσεις είναι ξεκάθαρες για εκείνους που είναι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και βλέπουν και κρίνουν. Συνεχίζουμε».

Για το πλασάρισμα του Κολοσσού στα playoffs, δήλωσε: «Αυτό δεν είναι κάτι που το γνωρίζω. Το αν θα πλασαριστεί ο Κολοσσός στα playoffs και μέχρι που μπορεί να φτάσει. Αυτό που ξέρω, είναι ότι σήμερα μας δόθηκε ένα χαρακτηριστικό μήνυμα σχετικά με το που μπορούμε να πάμε. Το λαμβάνουμε και προχωράμε αναλόγως. Το θέμα είναι να το απολαμβάνεις όμως, όχι μόνο να το δέχεσαι».

Σχετικά με το αν επηρεάστηκε η ομάδα του από τη διακοπή του πρωταθλήματος είπε: «Όλες οι διακοπές επηρεάζουν. Νομίζω ότι σήμερα δεν πρέπει να έχει κανείς παράπονο από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα και από το πάθος της. Ειλικρινά δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω σχόλια. Έχουν γίνει σχόλια πριν. Η ομάδα προσπάθησε, οι παίκτες προσπάθησαν. Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να προσπεράσεις και άλλα που δεν μπορείς. Και το λέω αυτό γιατί παίζει και ο Κολοσσός εκτός έδρας. Είναι η αντιμετώπιση που έχεις. Βλέπουμε διαφορετικά μέτρα και σταθμά στα πάντα. Προχωράμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα