Καλαμπάκος: «Χάθηκε τεράστια ευκαιρία, λόγω... ανικανότητας»

Καλαμπάκος: «Χάθηκε τεράστια ευκαιρία, λόγω... ανικανότητας»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος τόνισε πως ο Κόροιβος έχασε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ «μέσα από τα χέρια του», λόγω αστοχίας στις βολές (18/38) κι έλλειψης συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά.

Ο προπονητής του Κοροίβου ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη και για το Κύπελλο που πήρε. Σε εμάς η σημερινή ημέρα άφησε μία πικρή... γεύση και πολύ στενάχωρη, γιατί πιστεύαμε μέχρι το τέλος ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε.

Για ένα παιχνίδι που κρίνεται στα σουτ, δεν έχεις πάρα πολλά να πεις. Αν έχεις κάτι να πεις, αυτό είναι για την ανικανότητά μας να βάλουμε τις βολές. Χάσαμε πολλές βολές και την συγκέντρωσή μας στο τέλος να βάλουμε ένα καλάθι. Επίσης, πιστεύω το κόψιμο του Χάινς στο τελευταίο λεπτό δεν ήταν φάουλ, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Σε ό,τι αφορά εμάς, πρέπει να προσέξουμε και να διορθώσουμε τις λεπτομέρειές μας.

Η "αχίλλειος πτέρνα" αυτού του παιχνιδιού, σε μία ομάδα που η προσέγγισή της τακτικά ήταν πάρα πολύ καλή, ήταν ότι ήμασταν για πολύ χρονικό διάστημα μπροστά. Δεν είμαστε ομάδα της ποιότητας της ΑΕΚ και πρέπει να είσαι πολύ τυχερός και αρκετά προσεκτικός. Είναι τεράστια η στεναχώρια που τραβάμε, γιατί νομίζουμε ότι το χάσαμε μέσα από τα "χέρια" μας και αυτό διότι χάναμε τη μία βολή μετά την άλλη και αυτό δεν μας έφερε ένα καλάθι που θέλαμε για να περάσουμε.

Με "κρύα" καρδιά αύριο πρέπει να λέμε ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και την εικόνα που είχαμε. Δυστυχώς για εμάς, δεν καταφέραμε αυτό που ξέρουν όλοι πόσο ανάγκη έχουμε: μία νίκη. Την κυνηγάμε λυσσαλέα και θα την κυνηγάμε λυσσαλέα. Σήμερα χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία.

Να ευχαριστήσω και το "Basket Αγάπης". Νομίζω ότι πήγε πολύ καλά, τα καλάθια αγάπης είναι τεράστια βοήθεια αυτή την εποχή στην κοινωνία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα