Σκουλίδας: «Να αντιδράσουμε με ΑΕΚ»

Gazzetta team
Σκουλίδας: «Να αντιδράσουμε με ΑΕΚ»

bet365

Ο Κόροιβος υποδέχεται την ΑΕΚ (10/3, 16:30) για την 18η αγωνιστική της Basket League και ο Διονύσης Σκουλίδας υπενθύμισε πως δεν είναι τυχαία όσα έχει ήδη πετύχει η «Ένωση» φέτος.

Το blog του 21άχρονου γκαρντ στο esake.gr

«Καλησπέρα σας. Η ομάδα μου προέρχεται από κακή ήττα θα έλεγα στο σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο Βίκος Cola την περασμένη εβδομάδα. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στα πρώτα 20 λεπτά του ματς, αλλά στη συνέχεια δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που θα έπρεπε και είχαμε σχεδιάσει, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν αποφασισμένος.

Τώρα θεωρώ ότι θα πρέπει να αντιδράσουμε και να παίξουμε καλά απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Δεν είναι τυχαία όσα έχει ήδη πετύχει η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επίσης και την αξιόλογη πορεία της τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Χωρίς αμφιβολία, λοιπόν, θα έχουμε δύσκολο έργο το Σάββατο, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και πολλές φορές έχουμε αποδείξει ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας και την έξτρα ψυχολογία και την ενέργεια που παίρνουμε μπορούμε να αποδίδουμε καλύτερα και να κοιτάξουμε στα "μάτια" κάθε αντίπαλο. Έτσι, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, θέλοντας και να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα για να συνεχίσουμε καλύτερα.

Τέλος, θα ήθελα ιδιαίτερα να αναφερθώ στην πολύ σημαντική δράση κοινωνικής ευθύνης που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο αυτής της αναμέτρησης. Με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού του Πρωταθλήματος αλλά και με τους φιλάθλους μας θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα πριν την έναρξη του αγώνα, που θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ήλιδας, ενώ και στο ημίχρονο μακάρι τα σουτ από τις βολές του συμπαίκτη μου του Ρούνη και από το κέντρο του Σπυριδονίδη και του Πάντερ της ΑΕΚ να είναι εύστοχα, για να δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη χαρά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη»!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα