Ανατροπή! Με κόσμο το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ

Ανατροπή! Με κόσμο το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ

bet365

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε την ΚΑΕ Άρης, εξάλειψε την ποινή των δύο αγωνιστικών που της είχαν επιβληθεί κι αυτό σημαίνει ότι θα γίνει παρουσία των φίλων της ομάδας το ντέρμπι της Κυριακής(11/3) με τον ΠΑΟΚ στο Nick Galis Hall.

Σπουδαία δικαστική νίκη για τους «κίτρινους» καθώς στο ΑΣΕΑΔ απέδειξαν ότι κακώς επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με το Λαύριο στο Παλέ. Πριν από λίγο το ΑΣΕΑΔ εξέδωσε απόφαση με την οποία εξάλειψε την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και μειώθηκε το χρηματικό πρόστιμο από τα 3.500 ευρώ στα 1000 ευρώ. Επί της ουσίας, το ΑΣΕΑΔ δέχθηκε τους ισχυρούς των νομικών του Άρη Σπύρου Χριστοφορίδη, Χρήστου Γρόλλιου, όπως και τα λεγόμενα του Παναγιώτη Γιαννάκη (ήταν ο βασικός μάρτυρας υπεράσπισης) αλλά και του Άρη Λυχναρά ο οποίος εκπροσώπησε το Λαύριο και τάχθηκε στο πλευρό του Άρη διαφωνώντας ότι τα όσα έγιναν στοιχειοθετούν δυσφήμιση για το άθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα