Οι «αλλαγές» που (δεν) φέρνουν την άνοιξη!

Οι «αλλαγές» που (δεν) φέρνουν την άνοιξη!
Ο Αντώνης Καλκαβούρας επιχειρεί τον απολογισμό της 17ης αγωνιστικής στην Basket League και σχολιάζει την μέχρι στιγμής δυσανάλογη επίδραση που είχαν οι πρόσφατες «προσθήκες» των δύο «αιωνίων» αντιπάλων.

Στο μπάσκετ, είναι μερικές φορές που λες «πως τα φέρνει η ζωή» και πως μία προσθήκη που δείχνει ως η πλέον «ασφαλής», χαλάει πρόσκαιρα το... γλυκό και κατ' επέκταση τη «χημεία» μίας ομάδας... Καθώς επίσης, πως μία απόφαση υπερφόρτωσης μίας ήδη φορτωμένης περιφέρειας, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική και ενδεχομένως να αλλάξει προς το καλύτερο την πορεία μίας άλλης ομάδας.

Κάποιες φορές δεν «φταίει» η απόφαση, αλλά ο τρόπος εφαρμογής της!

Σας θυμίζουν κάτι τα παραπάνω παραδείγματα; Με δεδομένο ότι για τον Πέϊν, δεν μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε με σχετική ασφάλεια (τον έχουμε δει ελάχιστα), η απόκτηση του Μάϊκ Τζέϊμς, πριν από δύο εβδομάδες, έμοιαζε ως μία ποιοτική ενίσχυση της περιφέρειας του «τριφυλλιού», που μετά το «ναυάγιο» της Βαμβέργης, έψαχνε τον κατάλληλο ελεύθερο guard που θα αναβαθμίσει την επίθεση και ταυτόχρονα θα προκαλέσει τις λιγότερες δυνατές αναταράξεις στην «χημεία» των «πρασίνων». Πολύ απλά επειδή ήταν από τους καθοριστικούς συντελεστές του περυσινού «double»!

Μέχρι εδώ, όλα καλά κι όλα ωραία! Επειδή όμως, πάντα, υπάρχει ένα «αλλά», στην περίπτωση του 27χρονου Αμερικανού πρώην παίκτη των Σανς και των Πέλικανς, ο Τζέϊμς, θα περίμενε κανείς να ενταχθεί πιο σταδιακά στο rotation της ομάδας και σίγουρα όχι τόσο άμεσα και απότομα, σε βαθμό που να παίζει από σχεδόν 29 λεπτά στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς του «τριφυλλιού», που συνοδεύτηκαν από ισάριθμες επώδυνες ήττες!

Μοιραία, κατά την ταπεινή μας άποψη, πάντα, με αυτή του την απόφαση, ο Τσάβι Πασκουάλ, πήρε ελάχιστα πράγματα από τον Ρίβερς (μ.ο. 5,5π. με 4/11 σουτ) και τίποτε από τον Παππά (1π. με 0/7 σουτ), «δυσκόλεψε» τον Καλάθη (ήταν non factor στην Μόσχα) και ταυτόχρονα, ίσως να άγχωσε και τον ίδιο τον Τζέϊμς, που ενδεχομένως να αισθάνθηκε ότι με το «καλησπέρα», πρέπει να δικαιολογήσει την επιστροφή του «παικταρά»!

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ο Καταλανός τεχνικός ξέρει καλύτερα απ' όλους μας τι χρειάζεται και τι όχι ο Παναθηναϊκός, αλλά και πως θα ξαναπάρει η ομάδα του την πάνω βόλτα. Απλά, επειδή στον επαγγελματικό αθλητισμό, οι πάντες κρίνονται εκ του αποτελέσματος, οι «πράσινοι» μετρούν μόλις 2 νίκες στα τελευταία 7 ματς της Euroleague και από 'κει που κρατούσαν το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια τους, πλέον καλούνται να κάνουν μία μεγάλη υπέρβαση για να το εξασφαλίσουν!

Η πρώτη εφετινή ήττα από τον Ολυμπιακό δεν αποτελεί πισωγύρισμα (κάποτε θα ερχόταν), ούτε ξαφνικά ο «εξάστερος» έπαψε να υπερτερεί σε αθλητικότητα του «αιώνιου αντιπάλου»... Απλά, το «μπέρδεμα» της επιθετικής λειτουργίας με την προσθήκη του Τζέϊμς, ήρθε στο χειρότερο δυνατό timing και πλέον οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες.

Σε αντίθεση με το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου η πρωτιά της κανονικής περιόδου έχει κριθεί και ο Πασκουάλ έχει την πολυτέλεια να κάνει rotation και ταυτόχρονα να οδηγεί τον Παναθηναϊκό (17-0) σε ένα σπάνιο αήττητο ρεκόρ (17/17), από καταβολής του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Το 108-91 επί του Προμηθέα στην Πάτρα, είχε την υπογραφή παικτών που έπαιξαν ελάχιστα (Αντετοκούνμπο 17π., 7ρ. & 3κοψ.) ή δεν αγωνίστηκαν καθόλου (Ντένμον 25π. & 3κλ. με 7/8 τριπ., Όγκουστ 13π., 6ρ. & 2κλ.) στο «αιώνιο» ντέρμπι της Euroleague, ενώ ο Καλάθης έκανε εφετινό ρεκόρ στις ασίστ (13)!

Μάλιστα, το επιθετικό ξέσπασμα του Ντένμον στο παρκέ, είχε και συνέχεια στα social media, όταν ο Αμερικανός έδωσε πληρωμένη απάντηση σε σχόλιο οπαδού που του ζήτησε να προσφέρει περισσότερα...

Το «ερυθρόλευκο»... ανακάτεμα στην «τράπουλα»!

Υπάρχει κανείς που να είδε τον τελικό του Κυπέλλου και όχι απλά να μην απογοητεύτηκε από την εικόνα των «ερυθρολεύκων», αλλά να θεώρησε ότι η πεντακάθαρη ήττα τους από την ΑΕΚ (παρά την ηγετική εμφάνιση του Σπανούλη), ήταν απλά μία αρνητική παρένθεση; Νομίζω ελάχιστοι! Πάνω σ' αυτή τη λογική της αποκαρδιωτικής λειτουργίας της περιφέρειας, άλλωστε, στηρίχθηκε η απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου να πάρει παίκτη. Με την ελπίδα ότι θα ταιριάξει με τον αρχηγό της ομάδας και θα της δώσει ότι δεν έπαιρνε από τον Ρόμπερτς και τον Μάντζαρη κατά πρώτο λόγο και από τον Στρέλνιεκς κατά δεύτερο.

Κάπως έτσι ήρθε ο Μπόμπι Μπράουν, που είναι ένας παίκτης που κυμαίνεται μεταξύ του "1" και του "2", αλλά διαθέτει κι αυτός την εμπειρία της πολυετούς καριέρας μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες (μοιρασμένη σε Ευρώπη και Κίνα). Προσωπικά, δεν ήμουν αισιόδοξος και παραμένω επιφυλακτικός για το αν και κατά πόσο, ο 33χρονος Αμερικανός point-guard, θα αποδειχθεί ο παίκτης που έλλειπε (αν λείπει κάποιος) από τους Πειραιώτες.

Δεν μπορώ να παραγνωρίσω, όμως, την ωριμότητα με την οποία έπαιξε στο δύσκολο από κάθε άποψη, ντεμπούτο του και την παραδόξως θετική συνεισφορά του, σε ένα ρόλο σαφώς πιο οργανωτικό και μακριά από τον εκτελεστικό που του ταιριάζει πολύ περισσότερο. Ο προπονητής της ομάδας, άλλωστε, τον χρησιμοποίησε συντηρητικά χωρίς να τον ρίξει κατευθείαν στα βαθιά κι έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ο «Μπάμπης» δεν θα έχει ρόλο «Μεσσία».

Όπως, δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την πετυχημένη τακτική, τις εύστοχες εμπνεύσεις και εν γένει το εξαιρετικό «κοουτσάρισμα» του 51χρονου Θεσσαλονικιού τεχνικού, ο οποίος «βραχυκύκλωσε» τον τρόπο λειτουργίας του Παναθηναϊκού και έβαλε τέλος σε μία αρνητική παράδοση 5 συνεχόμενων ηττών, εξασφαλίζοντας συνάμα το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να υστερούν σε αθλητικότητα από τους «πράσινους», ωστόσο, η επιστροφή του Κιμ Τίλι, τους δίνει μία επιπλέον λύση στους ψηλούς, με έναν παίκτη που συνδυάζει, αθλητικά προσόντα, σουτ, αμυντική ικανότητα, μάκρος και φρεσκάδα κι αυτόματα, τους καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνους για τη συνέχεια.

Ο Γάλλος power-forward αλλά και ο πρώην παίκτης των Χιούστον Ρόκετς, έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση και στο πρωτάθλημα, όπου ο Ολυμπιακός (13-4) ξεκούρασε τον Σπανούλη κι έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κάμψει (86-66) την αντίσταση του Άρη για να πετύχει την 3η σερί νίκη του στην Basket League. Πέραν του Γιώργου Πρίντεζη, που προσπέρασε τον Μίλαν Τόμιτς κι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης (15π. & 5ασ. με 4/7 τριπ.) και ο Ιωάννης Παπαπέτρου (15π., 7ρ. & 4ασ. με 3/4 τριπ.), ο οποίος μάλιστα ευστόχησε σε τρίποντο από τη σέντρα!

Με κεκτημένη ταχύτητα από την στέψη!

Στο «Νίκος Γκάλης», περισσότεροι από 6.000 φίλοι της ΑΕΚ (11-6) γιόρτασαν την κατάκτηση του Κυπέλλου και μαζί με τη θέα του βαρύτιμου τροπαίου, απόλαυσαν την «Ένωση» να πετυχαίνει την 5η σερί νίκη της (4η στο πρωτάθλημα) και να εδραιώνεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Το τελικό 95-79 επί του Κολοσσού είχε την υπογραφή του νεοαποκτηθέντα Κέβιν Πάντερ (16π. & 3κλ. με 3/4 τριπ.), που σε τρεις μόλις αγώνες με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα έχει μ.ο. 13,3 πόντους και 1,7 κλεψίματα με 60% στα τρίποντα και αναδεικνύεται στον παίκτη που φαίνεται ότι έλλειπε από την ομάδα.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα που είδε το γιο του Ντούσαν να περνάει στην 6η θέση των «κιτρινόμαυρων» σκόρερς όλων των εποχών, δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της «βασίλισσας», παραμονές της πρώτης μάχης με τη Νίμπουρκ, που θα κρίνει την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL.

Στο Λαύριο (11-6), η ομώνυμη ομάδα φάνηκε αρκετά επηρεασμένη από την διακοπή, έμεινε σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα επιθετικής παραγωγικότητας από τα συνηθισμένα (season-low στο γήπεδό της τους τελευταίους 4,5 μήνες) και κόντρα στο Ρέθυμνο, χρειάστηκε να ανατρέψει μία διαφορά που πλησίασε στο διψήφιο νούμερο (47-56 στο 28' και 57-65 στο 33') για να πετύχει την 7η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη της (78-77).

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, ήταν ο Μακένζι Μουρ (22π., 6ρ., 6ασ. & 4κλ.), που πρόσθεσε μία ακόμη “MVP type” εμφάνιση στο ενεργητικό του, ενώ η επιστροφή στις νίκες, χάρισε στον σύλλογο του νοτιότερου προαστίου της Αττικής, το 11ο εφετινό ροζ φύλλο αγώνα, όσα δηλαδή έβαλε πέρυσι στο συρτάρι του γραφείου ο Χρήστος Σερέλης, έχοντας δώσει 9 αγώνες περισσότερους (ρεκόρ 11-15).

Στην Πάτρα, , ο Προμηθέας (10-7) έκανε το λάθος και προηγήθηκε στο 26ο λεπτό με 62-61 του Παναθηναϊκού, βάζοντας «φωτιά» στο «Δημήτριος Τόφαλος». Έκτοτε, ξέχασε τι σημαίνει άμυνα και με παθητικό 47 πόντους στα τελευταία 14 λεπτά, έχασε την ευκαιρία να παλέψει το ματς και δέχτηκε την δεύτερη εφετινή "100άρα" (91-108). Η ομάδα του Μάκη Γιατρά, πάντως, αγωνίστηκε χωρίς τους δύο βασικούς ψηλούς της, τον Μιλόσεβιτς και τον Φαγιέ (τραυματίες) και μοιραία γνώρισε μία φυσιολογική ήττα, που την «έριξε» στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στην Πυλαία, ο ΠΑΟΚ (9-8) πραγματοποίησε ίσως την χειρότερη εφετινή εμφάνισή του στο πρωτάθλημα και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος που η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες (μετά από 4 σερί ήττες), σουτάροντας με 30,1% στα σουτ εντός πεδιάς. Ο «δικέφαλος του Βορρά» (Κρουμπάλι 11π. & 7ρ. με 5/7 σουτ) έμεινε 20 πόντους κάτω από την μέση παραγωγικότητά του και το μόνο θετικό στοιχείο που κρατάει ο 42χρονος τεχνικός, από την δύσκολη νίκη (58-54) επί των Τρικάλων, είναι η διάθεση που έβγαλαν οι παίκτες του στην άμυνα (11 κλεψίματα) και φυσικά τα παθητικό των 54 πόντων!

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το ελπιδοφόρο ντεμπούτο του Μπράντον Γιανγκ (16π., 5ρ. & 2ασ.) με τη φανέλα του Κολοσσού (9-8) δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει στο ματς τους Ροδίτες, των οποίων η τελευταία αναλαμπή ήταν το 57-53 στο 28ο λεπτό. Στην 4η περίοδο, η διαφορά έφτασε ακόμη και στο -21 υπέρ της ΑΕΚ και οι 95 πόντοι (79-95) που δέχτηκαν οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη, αποτελούν το εφετινό χαμηλότερο «βαρομετρικό» για μία ομάδα, που δεχόταν κατά μ.ο. 70,8, στα πέντε τελευταία ματς.

Στην Λάρισα, η Κύμη (8-9) επιβεβαίωσε όλους όσοι πιστεύουν ότι διαθέτει υλικό για palyoffs και με τους Αμερικανούς της να συνεισφέρουν το 78% των πόντων της ομάδας, πέτυχε «ξεκούραστα» την 2η σερί νίκη της (91-80) και την 8η στα τελευταία 11 ματς. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη (ΜακΦάντεν 18π., 3ασ. & 2κλ.), που πλασαρίστηκε για πρώτη φορά φέτος στην πρώτη 8άδα της βαθμολογίας, σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα (65,6%) και τρίποντα (55,5%) κι έφτασε τις περυσινές της νίκες (ρεκόρ 8-18), εννέα αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου. Με μόλις δύο από τα εναπομείναντα παιχνίδια να εμπίπτουν στην κατηγορία των «απαγορευτικών αγώνων» (με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ εκτός), προβλέπουμε ότι η ομάδα του νομού Ευβοίας δύσκολα θα χάσει το «τρένο» για την post-season!

Ο έλεγχος των ριμπάουντ στην μάχη μεταξύ των δύο πιο αδύναμων ομάδων της λίγκας στην συγκεκριμένη κατηγορία και η εξαιρετική απόδοση των Αμερικανών Άρμστεντ (22π. & 5ασ. με 3/5 τριπ.) και Μούντι (18π. & 7ρ. με 8/9 σουτ), δεν «έφτασαν» στο Ρέθυμνο (7-10), που... άγγιξε την 2η εκτός έδρας νίκη μέσα στο 2018 και σίγουρα την πιο «ηχηρή» της χρονιάς, αλλά τελικά έχασε (77-78) στις λεπτομέρειες από το Λαύριο και μετά από καιρό, έπεσε στην 9η θέση. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και μόνο με θαύμα θα πλησιάσει τον περυσινό απολογισμό των 13 νικών!

Στο κλειστό της οδού Αρτάκης, ο Κόροιβος (6-11) άντεξε μόλις για ένα ημίχρονο κι επιβεβαίωσε τον «κανόνα» που τον θέλει να χάνει (59-70) σ' όλα τα ματς (0/6) που σκοράρει κάτω από 68 πόντους. Ο Κέβιν Λάνγκφορντ (9π., 2ρ. & 1ασ. με 4/5 διπ.) άφησε θετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του, οι υπόλοιποι πέντε Αμερικανοί της ομάδας, όμως, έμειναν στα ρηχά (43π. με 17/45 σουτ) και μοιραία ο Ντίνος Καλαμπάκος είχε να λέει για μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την εξασφάλιση της σωτηρίας.

Στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», ο Άρης (6-11) προσπάθησε να αφήσει στην άκρη τα τεράστια και δυσεπίλυτα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα και να παρουσιάσει ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό. Για ένα μεγάλο διάστημα του 1ου μέρους, τα κατάφερε και μεγάλο μερίδιο στην όλη προσπάθεια είχαν ο Λευτέρης Μποχωρίδης (13π. & 2κλ.) και ο Γιάννης Αθηναίου (9π. & 2ασ.). Το τελικό 66-86 υπέρ των «ερυθρολεύκων» κρίνεται απόλυτα φυσιολογικό και πλέον ο Παναγιώτης Γιαννάκης στρέφει την προσοχή του στα τρία πολύ κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν, εκ των οποίων τα δύο, θα γίνουν στο «Nick Galis Hall», κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας).

Στο κλειστό της Νεάπολης, η μεταβίβαση των μετοχών της θεσσαλικής ΚΑΕ (νέος ιδιοκτήτης ο Βαγγέλης Τσάπας) προκάλεσε διοικητικό και οργανωτικό χάος και η εντός έδρας ήττα (80-91) από την Κύμη, έβαλε πλέον και με την βούλα την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου (Παπαντωνίου 13π. & 6ασ.) σε περιπέτειες υποβιβασμού. Με 41,9% εντός πεδιάς και 61,7% στις βολές, αλλά κυρίως με ελάχιστη βοήθεια από τους ξένους παίκτες (25π. με 10/25 σουτ), ο Γ.Σ. Λάρισας/Φάρος (5-12) δίνει το Σάββατο (10/03, 16.30) το ματς της χρονιάς στα Τρίκαλα, όπου σε περίπτωση ήττας, πρέπει να διαφυλάξει το +7 του πρώτου γύρου.

Στη Νέα Σμύρνη, ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός «γυρολόγος» point-guard, Τάϊρον Μπρέϊζελτον «φόρτωσε» με το «καλησπέρα» το αντίπαλο καλάθι με 23 πόντους και δικαίωσε τον Βαγγέλη Ζιάγκο, που τον επέλεξε, γιατί συνδυάζει εμπειρία (10ος χρόνος στην Ευρώπη), προσαρμοστικότητα (έχει αλλάξει 17 ομάδες) και αποτελεσματικότητα. Ο Πανιώνιος (4-13) νίκησε 70-59 τον Κόροιβο, υπερκαλύπτοντας και την διαφορά του πρώτου αγώνα (-1) και η απόδοση των Ντιαλό (9π. & 16ρ.), Σαρικόπουλου (14π. & 7ρ. με 7/8 σουτ) και Δίπλαρου (12π., 3ασ. & 5κλ. με 3/7 τριπ.), επιτρέπει στους «κυανέρυθρους» να ονειρεύονται καλύτερες μέρες και να ελπίζουν βάσιμα στην παραμονή.

Στην Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα (3-14) έκαναν μετά από καιρό ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, παρουσιάζοντας άκρως ανταγωνιστική εικόνα, μία εβδομάδα πριν από το ματς της χρονιάς με τον Γ.Σ. Λάρισας/Φάρο. Μπορεί η δεύτερη τη τάξει ομάδα της Θεσσαλίας να γνώρισε την 4η σερί ήττα (54-58) της και να βρίσκεται πλέον μόνη της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, ο Φώτης Τακιανός έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αισιόδοξος για τη συνέχεια, βλέποντας τον Τέγιτς να επιστρέφει μετά από απουσία 5 εβδομάδων (λόγω τραυματισμού), τον Τέϊμς (10π., 5ρ. & 4ασ.) να παραμένει και τους νεοαποκτηθέντες Ρίτσαρντσον (9π. & 3ρ.), Τάλτον (7π., 3ασ. & 3κλ.) και Μόρις (7π., 3ρ. & 2ασ.) να πέφτουν κατευθείαν στα βαθιά και να «κολυμπάνε»...

Υγ.: Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τον Μπράουν, η ιστορία έχει δείξει ότι ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» με τις αλλαγές ξένων μεσούσης της περιόδου, καθώς και τα τρία ευρωπαϊκά του τρόπαια έχουν συμπέσει με ξένους παίκτες που ήρθαν στα μέσα της χρονιάς:

1) Τον Ιανουάριο του 1997, ο "Ντουντα" εισηγήθηκε την αντικατάσταση του Ουίλι Άντερσον (προτιμήθηκε ένας άσημος ρολίστας ονόματι Έβρικ Γκρέϊ, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε ντοπέ και δεν αγωνίστηκε στο Final 4 της Ρώμης) και οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το τρόπαιο με μόλις έναν Αμερικανό στη σύνθεσή τους (Ντέϊβιντ Ρίβερς).

2) Τον Δεκέμβριο του 2011, ο Ίβκοβιτς και πάλι, «έδιωξε» τους Αμερικανούς Ματ Χάουαρντ και Κέϊλιν Λούκας, υπογράφοντας τον Έϊσι Λο και τον Τζόϊ Ντόρσεϊ με τα γνωστά αποτελέσματα στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

3) Λίγους μήνες αργότερα, ο Μπαρτζώκας ζήτησε την αποπομπή του προβληματικού Ντόρσεϊ και ο καθόλου εντυπωσιακός, αλλά σταθερός και χαμηλών τόνων, Τζος Πάουελ συνέβαλε στην μεγάλη επιτυχία του Λονδίνου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αντώνης Καλκαβούρας
Αντώνης Καλκαβούρας

Στην συγκεκριμένη στήλη θα βρείτε αντικειμενικά καταγεγραμμένη άποψη γύρω από τα μπασκετικά δρώμενα και μπόλικη ανάλυση, ενίοτε σε συνδυασμό και με ρεπορτάζ. Το Gazzetta, άλλωστε, μπορεί να μπήκε στην καθημερινότητα μου στη μέση της έως τώρα δημοσιογραφικής διαδρομής (2008), ωστόσο, εδώ και 13 χρόνια αποτελεί την πιο σύγχρονη και ταχύτερη πλατφόρμα ενημέρωσης και ένα μέσο στο οποίο απολαμβάνω από την πρώτη μέρα να δουλεύω. Και σίγουρα το μόνο από τα πολυάριθμα στα οποία έχω εργαστεί και εργάζομαι (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικό), το οποίο εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο, σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται ευχάριστη εμμονή για τους αναγνώστες αλλά και για όλους εμάς τους συντελεστές. Να χαιρόμαστε λοιπόν τη νέα του έκδοσή του και να το εξελίσσουμε συνεχώς!