Καλάθης: «Τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον μου» (vid)

Καλάθης: «Τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον μου» (vid)

Gazzetta team
Καλάθης: «Τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον μου» (vid)

bet365

Ο Νικ Καλάθης μίλησε για το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως επίσης και για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την EuroLeague.

Ο φυσικός ηγέτης των «πρασίνων» παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ και άφησε τα πάντα ανοικτά όσον αφορά το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

«Ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει.. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και τα πάντα είναι ανοικτά» ήταν η χαρακτηριστικά ατάκα του Καλάθη, ο οποίος στάθηκε και στην κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την EuroLeague.

«Προσωπικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ομάδα μακριά από την EuroLeague. Παρόλα αυτά ο κ. Γιαννακόπουλος είναι εκείνος που βάζει χρήματα στην ομάδα και σίγουρα αν είναι κάτι που θα το αποφασίσει, εγώ θα τον στηρίξω».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να διασταυρωθεί ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό στα playoffs της EuroLeague, είπε: «Ναι θεωρώ ότι μπορεί να γίνει. Πάντως θα είναι δύσκολο αν δεν έχουμε το πλεονέκτημα. Αν και πιστεύω ότι θα είναι καλό για την Ελλάδα και τον κόσμο να είναι και οι δύο ομάδες στο Final 4».

Για τους Μάικ Τζέιμς και Έιντριαν Πέιν, ανέφερε: «Πλέον δεν υπάρχει δικαιολογία και να λέγεται ότι δεν έχουμε παίκτες. Ο πρόεδρος έχει φέρει σπουδαίους παίκτες».

Όσο για τον Βασίλη Σπανούλη; «Ακόμα και στα 45 του θα μπορεί να επηρεάζει την ομάδα του! Τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνον, είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα