Σκουρτόπουλος: «Χθες δεν ξέραμε αν θα έχουμε ομάδα να κατεβάσουμε»

Σκουρτόπουλος: «Χθες δεν ξέραμε αν θα έχουμε ομάδα να κατεβάσουμε»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στα πολλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο ΓΣΛ Φάρος.

Ο τεχνικός του Φάρου/Λάρισας μετά την ήττα από την Κύμη μίλησε για όσα ταλαιπωρούν την ομάδα.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέφερε πως, «Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς και το αποτέλεσμα μας πληγώνει, αρκετά. Δυστυχώς όμως για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι δεν ήμασταν έτοιμοι. Το λέω αυτό γιατί τις τελευταίες 2,5 εβδομάδες ουσιαστικά η ομάδα δεν λειτουργεί, λόγω των γνωστών προβλημάτων που είχε. Μέχρι χθες το μεσημέρι δεν ξέραμε αν θα μπορέσουμε να έχουμε ομάδα που θα παίξει σήμερα στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, με όλα αυτά που συνέβησαν χθες το βράδυ και με την παρουσία των νέων ανθρώπων που υπάρχει η διαδικασία να έρθει η ομάδα στα χέρια τους, έγιναν κάποιες κινήσεις, η ομάδα σήμερα κατέβηκε, αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν υπήρχε η συγκέντρωση και η ετοιμότητα για ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς θα το προσπεράσουμε , δεν θα δώσουμε παραπάνω σημασία απ’ ότι πρέπει γιατί δεν το αξίζουν τα παιδιά αυτό.

Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια φέτος, θα ετοιμαστούμε από Δευτέρα, θα δουλέψουμε σκληρά, θα μπούμε πάλι σε ρυθμό και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα επόμενα δύο παιχνίδια με Τρίκαλα και Άρη, που είναι εξίσου σημαντικά και καθοριστικά για εμάς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα