Λυκογιάννης: «Κάνουμε τον... σταυρό μας»

Λυκογιάννης: «Κάνουμε τον... σταυρό μας»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης πέρα από την ήττα του Κολοσσού από την ΑΕΚ, σχολίασε και το γεγονός πως η ομάδα βρήκε γρήγορα τον αντικαταστάτη του Μάλκολμ Γκρίφιν, που αποχώρησε από την ομάδα.

Ο προπονητής του Κολοσσού ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την ΑΕΚ: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στην ποιότητα των παικτών που έρχονται από τον πάγκο.

Κάναμε καλό ξεκίνημα και κρατήσαμε τα ατού της ΑΕΚ σε χαμηλά επίπεδα, χωρίς να δώσουμε ελεύθερες φάσεις. Μπλοκάραμε τον Χάρις με τον Σχίζα, ο Τζέιμς δεν βρήκε διαδρόμους και ο Γκριν ήταν εκτός αγώνα. Είχαμε καλή εικόνα. Την στιγμή που ήρθαν οι αναπληρωματικοί μας, όμως, η εικόνα μας δεν διατηρήθηκε, ειδικά στην άμυνα. Η ΑΕΚ "χτύπησε" τον Τσαλμπούρη στα αργά του πόδια και επηρεαστήκαμε και στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος παλέψαμε, αλλά κάθε φορά που πλησιάζαμε, είχαμε 1-2 αντιδράσεις στην άμυνα και η ΑΕΚ ξέφευγε στο σκορ».

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Όσο για την αποχώρηση του Μάλκολμ Γκρίφιν και κατά πόσο αυτή επηρέασε την ομάδα, σχολίασε: «Όταν φεύγει από μία ομάδα ο πρώτος της σκόρερ και δημιουργός, και μάλιστα τον Φλεβάρη, μια ομάδα με το μέγεθος του Κολοσσού, που έχει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, πρέπει να κάνει τον σταυρό της που βρήκε τον Γιανγκ. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον Γιανγκ και την εικόνα μας. Δεν είμαστε μία ομάδα που ψάχνει την αγορά τον Φλεβάρη με 30.000 δολάρια για να βρούμε παίκτη. Έχουμε συγκεκριμένες δυνατότητες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα