Γκίκας: «Σημαντική η πιθανή κούραση του Παναθηναϊκού από το ντέρμπι»

Gazzetta team
Γκίκας: «Σημαντική η πιθανή κούραση του Παναθηναϊκού από το ντέρμπι»

bet365

Ο Νίκος Γκίκας έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ και τόνισε πως η πιθανή κούραση του Παναθηναϊκού θα πάιξει σημαντικό ρόλο για το ματς με τον Προμηθέα (04/03, 18:30).

Aναλυτικά τα όσα έγραψε ο Νίκος Γκίκας

Τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ του 2019 αποτελούν για την ώρα παρελθόν και η επιστροφή μας στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Basket League γίνεται με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό των 6 πρωταθλημάτων Ευρώπης και των 35 πρωταθλημάτων Ελλάδας.

Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης, διεκδικώντας ό,τι μας αναλογεί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα ρυθμού, που βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, το ίδιο θα πρέπει να κάνουμε και εμείς. Σημαντικό ρόλο θεωρώ ότι θα παίξει και το μακρινό σουτ, αλλά και η πιθανή κούραση του αντιπάλου μας από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την Euroleague που προηγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Εμείς σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό τόσο για εμάς τους ίδιους, όσο και για τον κόσμο μας, που αποτελεί τον 6ο παίκτη του Προμηθέα. Πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία στην βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα. Επίσης, είναι κίνητρο για κάθε παίκτη να παίζει κόντρα στους καλύτερους.

Απευθύνω, λοιπόν, και εγώ με την σειρά μου κάλεσμα στους φίλους του μπάσκετ να δώσουν «παρών» την Κυριακή στις 6.30μ.μ. στο «Τόφαλος» σε ένα παιχνίδι-γιορτή, όπως είναι, άλλωστε, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Προμηθέα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα