Βετούλας: «Φαβορί το Λαύριο, αλλά έχουμε την ποιότητα για τη νίκη»

Gazzetta team
Βετούλας: «Φαβορί το Λαύριο, αλλά έχουμε την ποιότητα για τη νίκη»

bet365

Ο Νίκος Βετούλας μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ρεθύμνου κόντρα στο Λαύριο (3/3, 16:30) εκτός έδρας και στάθηκε στα σημεία που θα κρίνουν τον τελικό νικητή.

«Κατά κύριο λόγο αυτό που πρέπει να προσέξουμε και μας κόστισε στο ματς του α’ γύρου, είναι τα ριμπάουντ. Δεν πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα να έχουν δεύτερες επιθέσεις» δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ρεθύμνου και συνέχισε:

«Το Λαύριο είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος και παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ επιθετικά. Έχει παίκτες με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και αθλητικά προσόντα. Ιδιαίτερα στο γήπεδο τους προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Εμείς θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες.

Βάσει βαθμολογικής θέσης και έδρας το Λαύριο είναι το φαβορί. Θεωρώ όμως πως έχουμε την ικανότητα και την ποιότητα, ώστε αν παίξουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε τα οφέλη της διακοπής του πρωταθλήματος, υπογραμμίζοντας: «Το αν σε βοηθάει το κενό διάστημα το βλέπεις μετά τα πρώτα παιχνίδια. Σίγουρα όλοι είχαν στο μυαλό τους να ξεκουραστούν, να κάνουν μία μίνι προετοιμασία και κάποια φιλικά, αλλά χρήσιμα και ασφαλή συμπεράσματα θα έχεις μετά τα πρώτα επίσημα παιχνίδια σχετικά με το ποια ομάδα βοήθησε η διακοπή του πρωταθλήματος. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια κομμάτια για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα δύο τελευταία ματς που μας κόστισαν τις ήττες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα