Απορούν στον Παναθηναϊκό για την καθυστέρηση της έφεσης!

Απορούν στον Παναθηναϊκό για την καθυστέρηση της έφεσης!

Γιώργος Κούβαρης
Απορούν στον Παναθηναϊκό για την καθυστέρηση της έφεσης!

bet365

Μεγάλα ερωτηματικά έχει προκαλέσει στις τάξεις των «πρασίνων» η καθυστέρηση της απόφασης από την EuroLeague όσον αφορά την έφεση για την τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στον Παναθηναϊκό λένε ότι οι τρεις εβδομάδες που έχουν περάσει είναι μεγάλο χρονικό διάστημα και απορούν για την μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει όσον αφορά την απόφαση της EuroLeague για την έφεση από την πλευρά του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ.

Μάλιστα η απορία στις τάξεις των «πρασίνων» γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αφού θεωρούν βέβαιο το γεγονός ότι θα «σβηστεί» η ποινή και ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μπορεί να επιστρέψει κανονικά στα γήπεδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Επίσης θεωρούν ότι πρόκειται για ένα είδος σιωπηρής τιμωρίας, όπως ακριβώς και στο ματς με την Μπασκόνια.

Μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πρόθεση να μεταβεί στην Ρωσία προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας για το ματς με την Χίμκι, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα απόφαση, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα