Περιμένουν το... αδιαχώρητο στον Προμηθέα για το ματς με τον Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Περιμένουν το... αδιαχώρητο στον Προμηθέα για το ματς με τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ξεκίνησε ήδη η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι Προμηθέας-Παναθηναϊκός (4/3, 18:30) και στις τάξεις των Πατρινών περιμένουν άμεσα να γίνει το sold out!

Αναλυτικά:

«Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον μεγάλο εντός έδρας αγώνα του Προμηθέα απέναντι στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 18:30 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα