Προσκλητήρια από τον ΑΣ Άρης σε επιφανείς Αρειανούς για νέα συνάντηση

Προσκλητήρια από τον ΑΣ Άρης σε επιφανείς Αρειανούς για νέα συνάντηση

Βασίλης Βλαχόπουλος
Προσκλητήρια από τον ΑΣ Άρης σε επιφανείς Αρειανούς για νέα συνάντηση

bet365

Ο ΑΣ Άρης προσδοκεί στην ενίσχυση της ομάδας επιχειρηματιών που ήδη έχει δημιουργηθεί με σκοπό την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΚΑΕ Άρης και προς αυτήν την κατεύθυνση ήδη έχει στείλει προσκλητήρια σε επιφανείς Αρειανούς.

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Είναι προφανές ότι ο σύλλογος Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει τον Νίκο Λάσκαρη. Είναι αναγκαίο να κινητοποιήσει τις εσωτερικές δυνάμεις του ούτως ώστε να κατατεθεί (νέα) πρόταση στον ιδιοκτήτη η οποία θα προβλέπει την οριστική απεμπλοκή του από την ΚΑΕ. Το αρχικό πλάνο του ΑΣ προέβλεπε τη συνέχιση της γενικής συνέλευσης γι’ αύριο(21/2) το απόγευμα, αποφασίστηκε όμως ότι είναι προτιμότερο, σε πρώτη φάση, να γίνουν ενέργειες ενίσχυσης της ομάδας επιχειρηματιών που ήδη υπάρχει και η οποία εκπροσωπείται από τον Παναγιώτη Καπάζογλου.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, ο ΑΣ ήδη έχει στείλει προσκλητήρια σε επιφανείς Αρειανούς με απώτερο σκοπό να γίνει συνάντηση στα γραφεία του τελευταίου την προσεχή Παρασκευή(23/8) κι εκεί να φανεί αν υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να συμμετέχουν σ’ αυτήν την κίνηση. Επί της ουσίας, η ομάδα επιχειρηματιών έχει δεσμευτεί για την καταβολή ενός ποσού της τάξεως των 350.000 ευρώ ετησίως με την ταυτόχρονη ανάληψη πληρωμής χρεών που φτάνουν τα 2.5 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με τον ίδιο τον πρόεδρο του ΑΣ, Γιάννη Ψηφίδη, τα χρέη της ΚΑΕ αγγίζουν τα 4.5 εκατομμύρια ευρώ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα