Παππάς: «Λάθος η αντίδραση μου για τον Μπουρούση» (pic)

Παππάς: «Λάθος η αντίδραση μου για τον Μπουρούση» (pic)

Gazzetta team
Παππάς: «Λάθος η αντίδραση μου για τον Μπουρούση» (pic)

bet365

O Νίκος Παππάς σχολίασε το ζήτημα που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουρούση και την... απάντηση που έδωσε ο ίδιος μέσω Instagram.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναφέρθηκε πρόσφατα στο περιστατικό με τον Νίκο Παππά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, εξηγώντας μεταξύ άλλων πως «δεν μπορώ να συνυπάρξω πάλι μαζί του και να είμαστε φίλοι όπως παλιά. Πάντως, εννοείται ότι θα τον χαιρετήσω όταν τον δω». Από την πλευρά του ο γκαρντ του Παναθηναϊκού απάντησε μέσω... Instagram ποστάροντας ένα τραγούδι των Active Member και γράφοντας από κάτω: «Όταν είσαι φίρμα και λένε για σένα. Αν είσαι άξεστος, σαλιάρης δε μπορείς να είσαι φίλος μου. Είσαι και τα τρία δυστυχώς».

Σήμερα (19/2) ο Παππάς απάντησε σε σχόλιο φίλου του Παναθηναϊκού και παραδέχθηκε πως η αντίδρασή του ήταν λάθος. Μάλιστα οι δυο παίκτες συναντήθηκαν στο ΟΑΚΑ όπου είχε προπόνηση η Εθνική και ο Παναθηναϊκός, ο Παππάς του ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιο και το θέμα θεωρείται λήξαν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα