Πολλά προβλήματα για τον ΠΑΟΚ

Πολλά προβλήματα για τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Πολλά προβλήματα για τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την Κύμη, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Πρώτα από όλα, ο Ουσμάν Κρουμπάλι θα συνεχίσει εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά τον τραυματισμό στη μύτη, ο οποίος τού στέρησε τη συμμετοχή του στο ματς με την Κύμη.

Στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ώστε να υπάρξει χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Champions League

Ακόμη, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ουσιαστικά πρόκειται για ένα θέμα που τους έχει παιδέψει αρκετά στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Επίσης, ο Αντώνης Κόνιαρης, μετά από μία σύγκρουσή του στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα, έχει έντονες ενοχλήσεις στον ώμο και στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί στη διάρκεια των αγώνων της Εθνικής ομάδας τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Ενοχλήσεις στον καρπό του αριστερού του χεριού έχει και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Με δεδομένα όλα αυτά τα προβλήματα, αλλά και την άδεια που ζήτησαν και πήραν προκειμένου να μεταβούν στις ΗΠΑ οι Νταρνέλ Τζάκσον και Φιλ Γκος (επιστρέφουν στις 21/02), ήταν αναγκαίο το ρεπό που δόθηκε σε όλη την ομάδα μέχρι και την επόμενη Τρίτη.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι για την Τετάρτη 21/02.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα