«Ο Άρης μπορεί να κερδίσει τον πρώτο και να χάσει από τον τελευταίο»

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Ο Άρης μπορεί να κερδίσει τον πρώτο και να χάσει από τον τελευταίο»

bet365

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης εξήγησε πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Άρη είναι η πίεση και παραδέχθηκε πως το ζητούμενο για τους «κίτρινους» είναι να σηκωθούν ψυχολογικά.

«Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο απόγευμα, παίζαμε με την 3η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Από την αρχή δείξαμε ότι θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Έχει μπει το "πρέπει", υπήρχε περισσότερο άγχος αλλά βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα και στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για το αν η πίεση είναι μεγαλύτερος αντίπαλος. «Ο εαυτός μας πρώτα απ’ όλα είναι ο βασικός αντίπαλος μας. Αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει τον πρώτο και να χάσει από τον τελευταίο. Υπάρχει πίεση αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Στη συνέχεια των δηλώσεών του ανέφερε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, μας έδωσε πολύ ενέργεια η οποία είναι ακόμη πιο απαραίτητη σε αυτά τα παιχνίδια. Ευχαριστούμε για τη βοήθεια, εμείς θα συνεχίζουμε να παίζουμε. Με τον κόσμο μπορούμε να καταφέρουμε, να μας βοηθούν να σώσουμε την ομάδα. Είχαμε τόσο άγχος πριν από το παιχνίδι όπου η προσωπική απόδοση δεν παίζει ρόλο».

Σε ερώτηση για τη διακοπή του Πρωταθλήματος, απάντησε: «Θέλουμε να σηκωθούμε ψυχολογικά, να προπονηθούμε όλοι μαζί και να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα