Σακελλαρίου: «Τιμή που εκπροσώπησα τον Πανιώνιο, ώριμος για την ηλικία του ο Κόνιαρης»

Κάτια Πετροπούλου
Σακελλαρίου: «Τιμή που εκπροσώπησα τον Πανιώνιο, ώριμος για την ηλικία του ο Κόνιαρης»

bet365

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μίλησε στο gazzetta.gr για τη συμμετοχή του στο All-Star Game της Πάτρας, τον αντίπαλό του και νικητή στα τρίποντα, Αντώνη Κόνιαρη, αλλά και το γεγονός ότι ήταν ο μοναδικός παίκτης από πλευράς Πανιωνίου στη λαμπερή διοργάνωση.
Το 22ο ΕΚΟ All-Star Game ολοκληρώθηκε με επιτυχία και άφησε καλές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!
Χαρούμενος που επέστρεψε αυτή η γιορτή του μπάσκετ ήταν και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, ο οποίος αγωνίστηκε με τους Greek Stars κόντρα στους World Stars, ενώ πήρε μέρος και στον διαγωνισμό τριπόντων.
Ο αρχηγός του Πανιωνίου μοιράστηκε στο gazzetta.gr τις εντυπώσεις του από τη διοργάνωση της Πάτρας κι έδειξε πως το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του. «Είναι από τους πολύ όμορφους θεσμούς! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Ήταν μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ! Τόσο εγώ, όσο και όλοι όσοι συμμετείχαμε, το διασκεδάσαμε στο έπακρο και αυτό πιστεύω βγήκε και στον κόσμο».
Όσο για το αν είχε λείψει αυτός ο θεσμός από την Ελλάδα, υποστήριξε: «Εμένα προσωπικά πάντα μου λείπει το μπάσκετ. Δεν μπορώ μία μέρα χωρίς αυτό! Πιστεύω πως για όλους τους μπασκετικούς είναι μια πολύ όμορφη ευκαιρία για να περάσουμε ακόμα καλύτερα. Ήταν μια πολύ καλή διοργάνωση που έγινε σε μια μπασκετούπολη, όπως η Πάτρα».
Στον διαγωνισμό τριπόντων ο 28χρονος γκαρντ βρέθηκε στον τελικό, όπου και ηττήθηκε από τον Αντώνη Κόνιαρη, ο οποίος είχε κερδίσει και στον αντίστοιχο διαγωνισμό των Νέων. Ο Σακελλαρίου μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον νεαρό γκαρντ του ΠΑΟΚ. «Είναι πολύ καλός παίκτης και από τους παίκτες που διακρίνω από τις μικρές ηλικίες! Παίζει πολύ ώριμο και σκεπτόμενο μπάσκετ για την ηλικία του! Συγχαρητήρια για τη νίκη του στο διαγωνισμό τριπόντων, αλλά και για την ωριμότητα που βγάζει σαν παίκτης».
Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το γεγονός πως ήταν ο μοναδικός «κυανέρυθρος» εκπρόσωπος στο All-Star Game, μαζί με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μάρκο Κολώκα. «Δεν μου άρεσε που ήμουν μόνο εγώ και ο Μάρκος ο Κολώκας από τον Πανιώνιο εδώ. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να υπάρχει μεγαλύτερο και βροντερότερο "παρών" από παίκτες, προπονητές και παράγοντες του Πανιωνίου. Ο πρόεδρος ήταν εδώ επίσης. Είναι τιμή για εμένα που βρέθηκα εδώ για τον Πανιώνιο».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα