Γιατράς: «Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης»

Gazzetta team
Γιατράς: «Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (14/02, 18:00), το EKO All-Star Game και τη συνέχεια του Προμηθέα στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Προμηθέα ανέφερε: «Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει έπειτα από την άκρως επιτυχημένη γιορτή του EKO All Star Game. Η διοργάνωση σημείωσε μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και είχε πολλά οφέλη και για το μπάσκετ, αλλά και για την Πάτρα. Πλέον, έχουμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Στον αντίπαλό μας έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι του α΄ γύρου και γι’ αυτόν τον λόγο χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Θυμίζω ότι ο Πανιώνιος είναι πολύ ανταγωνιστικός στις τελευταίες αγωνιστικές και παλεύει για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Καλούμε τον κόσμο της Πάτρας να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει για μια ακόμη φορά, αποτελώντας τον 6ο μας παίκτη. Το έχω πει από την αρχή της σεζόν ότι στην φετινή Basket League δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν παίκτες και να ανεβάσουν απόδοση.

Στη διάρκεια του ΕΚΟ All Star Game ακούσαμε καλά λόγια για τη μέχρι τώρα πορεία μας από τους ανθρώπους του μπάσκετ. Μας είπαν ότι παίζουμε ωραίο μπάσκετ, όμως εγώ θα ξαναπώ ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο μπροστά του και γι’ αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Εγώ θα ήθελα από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος της σεζόν να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια.

Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, καθώς δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό που αρκετά παιδιά της ομάδας συμμετείχαν στο EKO All Star Game, αλλά και το ότι ο Νίκος Γκίκας κλήθηκε ξανά στην Εθνική. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης, γι’ αυτό την επόμενη φορά μπορεί να δούμε και τον Χρήστο (σ. Σαλούστρος) ή τον Σταύρο (σ. Τουτζιαράκης) και άλλα παιδιά».

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Τουντζιαράκης τόνισε: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Πανιώνιος που θα αντιμετωπίσουμε αύριο δεν έχει καμία σχέση με τον Πανιώνιο του α΄ γύρου. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ και να κάνουμε το παιχνίδι μας, προκειμένου να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε το που θα έχουμε φτάσει.

Περιμένουμε αύριο και τον κόσμο της Πάτρας να μας στηρίξει για μια ακόμη φορά και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη. Μπορεί να έγιναν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά μας και στις προπονήσεις μας, λόγω του ΕΚΟ All Star Game 2018, διοργάνωση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία, όμως παραμένουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Περάσαμε πολύ όμορφα στην γιορτή του μπάσκετ, όμως, πλέον, κοιτάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας».

      Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

       

      BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα