Η τελευταία ευκαιρία των παικτών στη διοίκηση των Τρικάλων

Κάτια Πετροπούλου
Η τελευταία ευκαιρία των παικτών στη διοίκηση των Τρικάλων

bet365

Οι παίκτες των Τρικάλων δίνουν μία μικρή... παράταση στη διοίκηση της ομάδας, με την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί άμεσα λύση στην άσχημη οικονομική κατάσταση της.

«Μάχη» αγωνιστικής και οικονομικής επιβίωσης δίνουν τα Τρίκαλα.

Η θεσσαλική ομάδα προκάλεσε έκπληξη που κατέβηκε με 7 παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό, κάτι που έδειχνε τα προβλήματα στην ομάδα είναι πολύ σοβαρά.

Τρεις Αμερικανοί αγωνίστηκαν ενάντια στους Πειραιώτες, με τους ΣονΝτρε Τζόουνς και Ξαβιέ Τέιμς είναι με το ένα... πόδι εκτός ομάδας, ενώ και ο Τζον Φιλντς έχει δείξει τάσεις φυγής.

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης έδειξε την αγωνία του με δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας πως κάνουν προπόνηση μόλις 4 παίκτες!

Από την άλλη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Φρύδας, διαβεβαίωσε στον τηλεοπτικό αέρα πως η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη και θα βρεθεί λύση. Κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε και στους παίκτες, τους οποίους επισκέφθηκε στα αποδυτήρια, μετά το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Οι παίκτες έδειξαν να δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στην διοίκηση, με την προϋπόθεση, όμως, ότι θα γίνει μία κίνηση στην διακοπή του πρωταθλήματος και θα δοθούν άμεσα διαβεβαιώσεις και οφειλόμενα.

Διαφορετικά, δεν αποκλείεται όλοι να εγκαταλείψουν την προσπάθεια που γίνεται και η ομάδα να μην καταφέρει να ολοκληρώσει την πορεία της στην Basket League.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα