Μιλεντίγιεβιτς:«Είχε λείψει το All-Star Game, το καλύτερο δυνατό στην Ρόδο»

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ (14/02, 18:00)

Μιλεντίγιεβιτς:«Είχε λείψει το All-Star Game, το καλύτερο δυνατό στην Ρόδο»

Μιλεντίγιεβιτς:«Είχε λείψει το All-Star Game, το καλύτερο δυνατό στην Ρόδο»

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς μίλησε για τις εντυπώσεις του από το All-Star Game της Πάτρας και έστρεψε την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο (14/02, 18:00).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Το All Star Game είχε λείψει, με αυτοπεποίθηση στην Ρόδο

Καλησπέρα σας!

Πέρασε κάτι περισσότερο από εβδομάδα από την προηγούμενη επικοινωνία μας, καθώς μεσολάβησε το All Star Game, μία πολύ όμορφη γιορτή που διοργανώθηκε στην Πάτρα και προσέφερε πλούσιο θέαμα και εκδηλώσεις σε όλους εμάς που αγαπάμε και ασχολούμαστε με το μπάσκετ. Ο θεσμός είχε λείψει, αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν με τη διοργάνωσή του και μακάρι από εδώ και στο εξής να διεξάγεται κανονικά κάθε χρόνο.

Βέβαια, η ομάδα μου δεν αποσπάστηκε εξαιτίας του All Star από το πρόγραμμά της, παρόλο που 4 μέλη της ομάδας μας βρέθηκαν εκεί. Έχοντας πετύχει δύο σημαντικές νίκες στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν θέλουμε να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε ένα καλό πρόσωπο, έτσι ώστε βήμα βήμα να φτάσουμε πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Με τη νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο ουσιαστικά… εξαργυρώσαμε το διπλό επί του Άρη και κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς αλλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακό, από τα καλύτερα της χρονιάς σίγουρα για όσους το παρακολούθησαν, με δεδομένο ότι σημειώθηκαν 199 πόντοι συνολικά!

Με την αυτοπεποίθηση που μας έχουν δώσει αυτές οι δύο νίκες, αύριο θα αντιμετωπίσουμε τον Κολοσσό στη Ρόδο. Σε μία σκληρή έδρα θα έχουμε απέναντί μας μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος και θα πρέπει να αγωνιστούμε ξανά σαν ομάδα και να δώσουμε τον καλύτερό μας αυτό, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό!».

Best of internet