Παπαπέτρου: «Δεν παίζουμε Αμερικάνικο ποδόσφαιρο»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Παπαπέτρου: «Δεν παίζουμε Αμερικάνικο ποδόσφαιρο»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως μόνο η άμυνα δεν είναι αρκετή, χρειάζεται κι η επίθεση για να πετύχεις τους στόχους σου.

Ο Έλληνας φόργουορντ ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ πως, «Είναι δύσκολο να βρεις κίνητρο σε τέτοιους αγώνες. Κερδίσαμε εύκολα. Τα Τρίκαλα έκαναν προσπάθειά τους και ήταν δεδομένο πως ακόμη και τέσσερις παίκτες να ήταν θα τα έδιναν όλα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Από κει και πέρα, εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε και συνεχίζουμε. Η ομάδα είναι καλά. Παίζουμε πολύ καλύτερα. Έχουμε βελτιωθεί. Ο τελικός είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα είμαστε πανέτοιμοι... Στα τελευταία ματς παίζουμε πιο σκληρά, κάναμε καλύτερες εμφανίσεις, ήρθαν αποτελέσματα και είμαστε πανέτοιμοι για την συνέχεια... Θέλουμε το Κύπελλο. Ας μην ξεχνάμε πως δεν το έχουμε κατακτήσει εδώ και πολλά χρόνια. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».

Ερωτηθείς για το αν η άμυνα θα είναι εκείνη που θα κρίνει πολλά, ο Ιωάννης Παπαπέτρου απάντησε: «Δεν μπορείς να παίζεις μόνο άμυνα. Δεν είναι Αμερικάνικο ποδόσφαιρο που άλλοι άμυνα και άλλοι επίθεση. Πρέπει να τα κάνεις και τα δύο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα