Βάλτε τις επιστολές στα συρτάρια

Βάλτε τις επιστολές στα συρτάρια

Βασίλης Βλαχόπουλος Βασίλης Βλαχόπουλος
Βάλτε τις επιστολές στα συρτάρια

bet365

Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο πλην του αγωνιστικού και ο Βασίλης Βλαχόπουλος εξηγεί γιατί οι «κίτρινοι» υποχρεούνται να κερδίσουν μια καλύτερη ομάδα…

Με το διοικητικό, το πιθανότερο είναι, να μη βρούμε την άκρη του νήματος. Ο συγκεκριμένος φάκελος παραδόθηκε σε… εμπειρογνώμονες. Να εξηγήσουν πώς ο ιδιοκτήτης Νίκος Λάσκαρης συζητά τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και η χρηματοδότης Τζώρτζια Ευσεβίου κάνει λόγο για συνιδιοκτησία και παροχή βοήθειας μέχρι το ταξίδι στη Ζυρίχη για το ξεμπλοκάρισμα των λογαριασμών. Αυτή τη δήλωση δημοσιεύει το blogspot www.diklografies.gr και διαβάζοντάς την, (σου) δημιουργείται η αίσθηση ότι όλα είναι… piece of cake που λένε και στο Λονδίνο.

Για 24 ώρες, ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να ασχοληθεί με τις επιστολές είτε να προσπαθήσει να ερμηνεύσει συμπεριφορές και emails. Ας τις κλειδώσει στο συρτάρι. Γιατί έχει αγώνα σήμερα, γιατί εντός του παρκέ η ομάδα παρουσιάζεται το ίδιο προβληματική και δυσλειτουργική. Γιατί κι εκεί έγιναν μεγάλα λάθη με συνέπεια να βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας και να δίνει αύριο(13/2) έναν τελικό με το Λαύριο. Μην ξεγελιέστε.

Ο Άρης καλείται να κερδίσει μια καλύτερη ομάδα από αυτόν. Απομονώνοντας την εικόνα που αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα και εστιάζοντας στους αριθμούς, με εξαίρεση την αμυντική επίδοση των 74 πόντων ανά αγώνα και τα ριμπάουντ, οι «κίτρινοι» δεν πλεονεκτούν έναντι του αντιπάλου. Πετυχαίνουν τουλάχιστον 21 λιγότερους πόντους, συγκεντρώνουν 30 βαθμούς λιγότερους στο ranking, είναι στα… ίσα τους στην αναλογία ασίστ-λαθών, σε αντίθεση με το Λαύριο που έχει σχεδόν διπλάσιες τελικές πάσες.

Και σα να μην έφταναν οι αριθμοί και η εικόνα, υπάρχει και η πίεση του αποτελέσματος. Αν ο Άρης καταφέρει και τη μετατρέψει σε θετική ενέργεια, τότε θα μπει το νερό στο αυλάκι. Αυτή είναι η μία βασική προϋπόθεση. Η δεύτερη είναι να αποδώσει η περιφερειακή γραμμή του. Λευτέρης Μποχωρίδης και Γκάρι Μπελ έχουν συνολικά 15/63 σουτ στους τελευταίους τρεις αγώνες. Ο Γιάννης Αθηναίου δεν έχει ανταποκριθεί στον ρόλο για τον οποίον αποκτήθηκε. Είχε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη μέση, πλέον δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια χρόνου.

Λογικά, στο Παλέ θα έχει αρκετό κόσμο. Αυτό είναι το κύριο γνώρισμα του Αρειανού. Στα δύσκολα συσπειρώνεται και κυρίως για την ομάδα μπάσκετ η οποία είναι η ίδια η ψυχή του. Η αγορά κουπονιού ενίσχυσης είναι χρέος του. Δυστυχώς γι’ αυτόν, είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Έχει μάθει να βάζει το χέρι στην τσέπη, να ζει με την ελπίδα, να αναρωτιέται… Ποια κατάρα τον καταδιώκει τόσα χρόνια κι εκεί που αρχίζει να ονειρεύεται, πετάγεται σαν να ξύπνησε από τον χειρότερο εφιάλτη. Γιατί αυτό συμβαίνει χρόνια ολόκληρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Βασίλης Βλαχόπουλος
Βασίλης Βλαχόπουλος

Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία στα τελευταία χρόνια της… λαδόκολλας. Χάριν οικονομίας, το λευκό χαρτί χρησιμοποιούταν σε έκτακτες και ιδιαιτέρως σοβαρές καταστάσεις, ούτως ή άλλως ήταν δυσεύρετο. Πρόλαβε τη διαδικασία αποστολής των φαξ, αλλά και τις πρώτες συσκευές κινητής τηλεφωνίας με τη λαστιχένια κεραία που θύμιζαν στρατιωτικούς ασυρμάτους.

Παρακολουθεί όλες… τις μπάλες, αλλά η αδυναμία του είναι η πορτοκαλί, η σπυριάρα, λόγω της ειδοποιού διαφοράς μεταξύ ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Στο μπάσκετ ΠΑΝΤΑ κερδίζει ο καλύτερος. Στο ποδόσφαιρο, μπορεί να κερδίσει ο πιο τυχερός.

ΥΓ: Οσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα περιοδικά κι αν πέσουν στα χέρια του, το «Τρίποντο» ήταν, είναι και θα είναι το κορυφαίο forever and ever.