Σφαιρόπουλος: «Ασίστ και επιθετικά ριμπάουντ δείχνουν τη διάθεσή μας»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Ασίστ και επιθετικά ριμπάουντ δείχνουν τη διάθεσή μας»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παρά την αστοχία πίσω από τα 6.75 εκθείασε τη δουλειά των παικτών του σε επιθετικά ριμπάουντ και ασίστ.

Ο Ολυμπιακός στο ματς με τα Τρίκαλα έδωσε 32 ασίστ και μάζεψε 22 επιθετικά ριμπάουντ. Αυτά ήταν και τα στοιχεία στα οποία στάθηκε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε πως, «Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, με πολυφωνία στην επίθεση. Παρότι ήμασταν άστοχοι από την περιφέρεια βάλαμε 98 πόντους. Είχαμε καλά ποσοστά στο δίποντο, είχαμε στιγμές που τρέξαμε στο γήπεδο όπως θέλαμε να τρέξουμε. Γυρίσαμε την μπάλα, είχαμε καλές συνεργασίες και καλές επιλογές. Στην άμυνα είχαμε και στιγμές που ήμασταν πολύ καλοί και στιγμές που είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Είναι λογικό όταν η διαφορά μεγαλώνει να χάνεις και λίγο την συγκέντρωσή σου. Τα Τρίκαλα ήταν αξιόμαχα. Στο τέλος του ημιχρόνου πήραμε μια διαφορά αρκετά μεγάλη και από κει και πέρα το ματς εξελίχθηκε φυσιολογικά. Να σταθώ στα 22 επιθετικά ριμπάουντ και στις 32 ασίστ. Είναι αριθμοί που δείχνουν την διάθεση των παικτών. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Εύχομαι ότι καλύτερο στα Τρίκαλα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα