Σάκοτα: «Οι σκέψεις στον Ολυμπιακό, τον σεβόμαστε»

Κάτια Πετροπούλου
Σάκοτα: «Οι σκέψεις στον Ολυμπιακό, τον σεβόμαστε»

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα υποστήριξε πως το Ρέθυμνο είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και τόνισε πως η ΑΕΚ τώρα σκέφτεται τον Τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (17/02, 17:00).

Ο προπονητής της ΑΕΚ δήλωσε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά. Ξέραμε ότι είχαμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα τόσο δύσκολο. Το Ρέθυμνο παίζει πολύ καλά. Είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες.

Είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις τον Μούντι, ειδικά όταν έχει βρει ρυθμό, είναι πολύ γρήγορος, μπαίνει μέσα και σουτάρει. Και οι υπόλοιποι παίκτες του Ρεθύμνου έχουν αθλητικά προσόντα, πήραν 37 ριμπάουντ, πρώτη φορά τα χάσαμε. Το ματς κρίθηκε στα τελευταία 6 λεπτά, που παίξαμε καλύτερη άμυνα. Είχαμε ηρεμία στο τέλος.

Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς, γιατί η αρχή μας δεν ήταν καλή. Έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια εκτός έδρας. Τώρα μπήκαμε σε μια σειρά, έχουμε διορθώσει αρκετά τη θέση μας κι έχουμε αισιοδοξία για το τέλος του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο, μού αρέσει όπως παίζουν. Δύσκολα θα περάσουν εδώ οι ομάδες. Καλή συνέχεια στον Νίκο Βετούλα. Οι σκέψεις μας είναι πια στο παιχνίδι του Κυπέλλου, να ξεκουραστούμε μια μέρα και να αναλύσουμε τον επόμενο αντίπαλο»

Για το αν αυτή η νίκη ήταν μια ψυχολογική... ένεση, ενόψει Τελικού Κυπέλλου, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι η παράδοση παίζει πολλές φορές ρόλο. Ερχόμασταν εδώ και χάναμε παιχνίδια που μπορούσαμε να κερδίσουμε. Μια φορά μας βγήκε. Εννοείται πως κάθε νίκη φέρνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Ο επόμενος αντίπαλος όμως είναι ο Ολυμπιακός και πρέπει να τον σεβαστούμε».

Όσο για το γεγονός ότι ο Τελικός θα είναι μόνο παρουσία μαθητών και αθλητών ακαδημιών, σχολίασε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν είναι στα χέρια μας. Αν κάποιος μας ρωτούσε, σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Λυπάμαι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα