Βετούλας: «Δεν έχουμε μάθει σε σύστημα 5 εναντίον 8»!

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΑΕΚ 90-95

Βετούλας: «Δεν έχουμε μάθει σε σύστημα 5 εναντίον 8»!

Βετούλας: «Δεν έχουμε μάθει σε σύστημα 5 εναντίον 8»!

Παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ (90-95) είχε ο Νίκος Βετούλας.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου ανέφερε χαρακτηριστικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, γι' αυτούς που το παρακολούθησαν. Ήταν ανταγωνιστικό, είχε ωραίες φάσεις από αθλητές που έχουν αθλητικά προσόντα. Δεν δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εφόσον είχαμε λιγότερες βολές από την ΑΕΚ, ήταν φυσιολογικό να χάσουμε. Συνήθως οι προπονητές στην προπόνηση κάνουμε κάποια πράγματα για καταστάσεις με 5 εναντίον 4, 5 εναντίον 3. 5 εναντίον 8 δεν το έχω ξανακάνει. Δεν μπορούσαμε να μαρκάρουμε τρεις παίκτες που δεν είχαν κίτρινη φανέλα. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, μπορεί να μην αρέσει που το λέω, αλλά είναι η πραγματικότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μας αντιμετώπισαν και δεν μας σεβάστηκαν το ίδιο. Τώρα οι άλλες δικαιολογίες για να καλύψουν ο ένας τον άλλον, είναι για αυτούς που δεν ξέρουν.

Είμαι τόσα χρόνια στο μπάσκετ. Ξεκινάμε ένα παιχνίδι 7-2, 7-1 και μετά κοιτάνε πόσα είναι τα φάουλ για να το ισορροπήσουν. Παρόλα αυτά είχαμε και 10 φάουλ περισσότερα, που δεν παίξαμε πιεστική άμυνα.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, καλή συνέχεια, να εκπληρώσει τους στόχους και τον βασικό, το Κύπελλο και καλή συνέχεια στην Ευρώπη».

Best of internet