Ψηφίδης: «Πάνω από 4.500.000 ευρώ τα χρέη της ΚΑΕ Άρης»

Ψηφίδης: «Πάνω από 4.500.000 ευρώ τα χρέη της ΚΑΕ Άρης»

Gazzetta team
Ψηφίδης: «Πάνω από 4.500.000 ευρώ τα χρέη της ΚΑΕ Άρης»

bet365

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, αποτύπωσε τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ και ανέφερε το μέγεθος των χρεών που δημιουργήθηκαν.

Ο κ. Ψηφίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Yellow Radio και αρχικά αναφέρθηκε στην έκδοση κουπονιών ενίσχυσης της ομάδας μπάσκετ. «Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, εμείς λειτουργούμε μετά από την κίνηση των οπαδών μας. Όποίος θέλει και μπορεί να βοηθήσει για τις αμοιβές των παικτών, μετά από το τουρνικέ θα υπάρχει ειδικό κουτί και εκεί θα μπαίνουν τα χρήματα και θα υπάρχουν κουπόνια ενίσχυσης για τους παίκτες της ομάδας. Δεν έχουμε σχέση με τα εισιτήρια, για θέματα ασφαλείας δεν θέλουμε να εμπλέξουμε τα πράγματα. Παίκτες και προπονητικό τιμ, ότι μαζέψουμε να το πάρουν τα παιδιά για να λειτουργήσουν και εκείνοι.

Για την κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης, είπε: «Το πράγμα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Έχουμε κάνει γενική συνέλευσή έχει βγει επιτροπή που θα συνομιλήσει με τον κύριο Λάσκαρη και της ανώνυμης εταιρίας, Την επόμενη Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου θα γίνει το κλείσιμο της γενικής συνέλευσης. Τα χρέη της ΚΑΕ αυτή τι στιγμή είναι πάνω από 4.500.000 εκατομμύρια. Εμείς σαν συμβούλιο είναι ώρα μας που ξεφεύγουμε από την διαχείριση των πραγμάτων και πρέπει να δράσουμε και το κάνουμε, είμαστε κοντά στον Άρη μας και στο μπάσκετ μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα