Καμπερίδης: «Τελικός για μας ο αγώνας με το Λαύριο»

Καμπερίδης: «Τελικός για μας ο αγώνας με το Λαύριο»

Καμπερίδης: «Τελικός για μας ο αγώνας με το Λαύριο»

Ο Άρης θέλει να σταματήσει το αρνητικό σερί των εννιά συνεχόμενων ηττών, υποδέχεται αύριο(14/2, 18:00) το Λαύριο και ο Σάββας Καμπερίδης έδωσε στο παιχνίδι χαρακτήρα τελικού.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Οι «κίτρινοι» δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες καθώς ήδη βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση. «Ο αγώνας με το Λαύριο είναι τελικός για εμάς. Έτσι θα πρέπει να τον προσεγγίσουμε, αν θέλουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα, που τόσο πολύ μας λείπει. Το Λαύριο είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Παίκτες και προπονητές έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, το οποίο παίζει ομαδικά, με ταχύτητα και αυτοπεποίθηση. Είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια ο μέσος όρος της επιθετικής τους παραγωγικότητας ξεπερνάει τους 100 πόντους», σημείωσε ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Σάββας Καμπερίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ και συμπλήρωσε:

«Όλοι καταλαβαίνουν λοιπόν ότι είναι καθοριστικό να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, να αποφύγουμε λάθη που θα δώσουν εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Moore είναι πρώτος «κλέφτης» του πρωταθλήματος, ενώ και άλλοι παίκτες έχουν αντίστοιχη ικανότητα. Επίσης, θα πρέπει να έχουμε συνέπεια στην προσωπική άμυνα, καθώς έχουν παίκτες, οι οποίοι πετυχαίνουν προσωπικά καλάθια ή δημιουργούν ρήγματα, ώστε να αξιοποιηθούν οι υπόλοιποι. Παρότι το παιχνίδι γίνεται στη μέση της εβδομάδας, ελπίζω να έχουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, που τόσο πολύ τον έχουμε ανάγκη».

Best of internet