«Ο Γιάννης έχει αγχωθεί που βγήκα MVP στο All-Star Game»! (pics & vids)

Αντώνης Καλκαβούρας
«Ο Γιάννης έχει αγχωθεί που βγήκα MVP στο All-Star Game»! (pics & vids)

bet365

H ελληνική εταιρεία αθλητικών ειδών GSA που ντύνει την Εθνική ομάδα παρουσίασε τη νέα σειρά ρούχων του Γιάννη (Greek Freak 34) και του Θανάση (Elevator 43) Αντετοκούνμπο με κεντρικό ομιλητή τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού!

Το Barclays Center... σείστηκε την περασμένη εβδομάδα από τους Έλληνες ομογενείς που «έβαψαν» την κεντρική κερκίδα του γηπέδου των Μπρούκλιν Νετς στα γαλανόλευκα, κρατώντας ελληνικές σημαίες και φορώντας μπλουζάκια «Greek Freak» που η ελληνική εταιρεία αθλητικών ειδών GSA έφτιαξε για χάρη του Γιάννη Αντετοκούνμπο κι έκαναν ντεμπούτο στην ομογένεια των ΗΠΑ.

Σήμερα (12/2) λοιπόν η GSA παρουσίασε τη νέα σειρά ρούχων του Γιάννη (Greek Freak 34) και του Θανάση (Elevator 43)! Η εταιρεία θα κάνει μεγάλη καμπάνια στις ΗΠΑ και την Κίνα όπου ο Γιάννης είναι τρομερά δημοφιλής ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Θανάσης έριξε την ατάκα της βραδιάς! «Ο Γιάννης έχει... αγχωθεί που βγήκα MVP στο All-Star Game» ενόψει της επικείμενης συμμετοχής του σούπερ σταρ των Μπακς στο All-Star Game του ΝΒΑ!

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ήταν το κεντρικό πρόσωπο της παρουσίασης έχοντας στο πλευρό του τον πρόεδρο της GSA, Γεράσιμο Παπασπυράτο ο οποίος εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση: «Στα 20 χρόνια που ασχολούμαι με τη μεγαλύτερή μου αγάπη που είναι αυτό που κάνω, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα παραπονεθώ ποτέ για τίποτα και δεν θα αφήσω τίποτα να μπει εμπόδιο στα όνειρά μου και τους στόχους μου. Έχω απαγορεύσει στον εαυτό μου να σκέφτεται ότι η Ελλάδα είναι μικρή χώρα, ότι εμείς στην Ελλάδα περνάμε δύσκολα, ότι η Ελλάδα δεν μπορεί... Όλα αυτά δεν υπάρχουν στον δικό μου κόσμο. Ως εκ τούτου, όταν θες να κάνεις κάτι, το κάνεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Έχασα πολύ νωρίς τον πατέρα μου σχεδόν στην ηλικία ο Γιάννης και ο Θανάσης έχασαν τον δικό τους. Έχω κρατήσει, λοιπόν, κάτι που μου είπε όταν ήμουν παιδί: "Γεράσιμε, δούλευε τζάμπα όμως μην κάθεσαι τζάμπα!". Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλα τα νέα παιδιά, ώστε να μάθουν να δουλεύουν και να κυνηγούν τα όνειρά τους όπως κάνουν οι Αντετοκούνμπο. Επίσης, κάτι που λέω συχνά στους ανθρώπους της εταιρείας μου... "Εμείς είμαστε βγαλμένοι από οίκο αντοχής!" Τα παιδιά έχουν τις ίδιες ευαισθησίες, κάτι που μας γεμίζει χαρά και ευθύνη».

«Για μένα, το τεράστιο κοινό χαρακτηριστικό που έχουμε με την GSA είναι η Εθνική ομάδα και η φανέλα. Έτσι γνωριστήκαμε με την εταιρεία. Μας βοήθησε, ήταν στο ταξίδι μαζί μας... Είχαμε και κάποιες άλλες προτάσεις για το συγκεκριμένο project από το εξωτερικό αλλά αυτό που σκεφτήκαμε είναι ότι πρέπει να στηρίξουμε κάποιον που είναι από τον τόπο μας και χαίρομαι πολύ που είναι η GSA. Χαίρομαι επίσης που ο Βαγγέλης Ιωάννου με φωνάζει Elevator! (γέλια)» τόνισε από την πλευρά του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού αποκάλυψε τον λόγο που ο αδελφός του, Γιάννης άρχισε να... αγχώνεται λίγες μέρες πριν από το All-Star Game του ΝΒΑ! «Στο προηγούμενο All-Star Game που είχε γίνει, εγώ και ο Γιάννης είχαμε συμμετάσχει ως παίκτες της Α2! Έγινε ξανά φέτος, το είδε ο αδελφός μου και μου είπε ότι "δεν γίνεται να μην είσαι στα καρφώματα γιατί πρέπει να φέρεις πίσω ένα βραβείο". Του λέω "γιατί"¨; Μου λέει "ο μπαμπάς είχε πει ότι πάντα πρέπει να φέρνουμε κάτι πίσω". Του εξήγησα γελώντας ότι θα βγω MVP! Mε πολύ μεγάλη έκπληξη βγήκα MVP και τώρα έχει αγχωθεί! Σκέφτεται ότι ο μεγάλος βγήκε MVP, τώρα κι εγώ πρέπει να βγω...»

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα στο «παράθυρο» του Φεβρουαρίου: «Είμαι στεναχωρημένος με αυτή την ιστορία γιατί εμείς οι παίκτες είμαστε στη μέση. Ελπίζω να βρεθεί λύση και να αγωνιστώ τουλάχιστον στο δεύτερο παιχνίδι (σ.σ. με τη Μεγάλη Βρετανία) που δεν θα έχω υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα