ΜακΦάντεν: «Κόνιαρης, ο αγαπημένος μου μικρός»! (vid)

Κάτια Πετροπούλου
ΜακΦάντεν: «Κόνιαρης, ο αγαπημένος μου μικρός»! (vid)

bet365

Ο Θαντ ΜακΦάντεν μίλησε στο gazzetta.gr με το τέλος του All-Star Game, αστειεύτηκε με την ήττα του στον διαγωνισμό τριπόντων και είπε τα καλύτερα για τον νικητή και πρώην συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Αντώνη Κόνιαρη. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΠΑΤΡΑ: Κάτια Πετροπούλου.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Θαντ ΜακΦάντεν είναι ένας δεινός... εκτελεστής και άπαντες περίμεναν να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και στον διαγωνισμό τριπόντων του All-Star Game.

Ο γκαρντ της Κύμης δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό, ωστόσο είχε επάξια... εκπροσώπηση, καθώς ο πρώην συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Αντώνης Κόνιαρης, πήρε το βραβείο.

Ο Αμερικανός, με το τέλος της λαμπερής διοργάνωσης στο «Δ. Τόφαλος» σχολίασε στο gazzetta.gr το τι πήγε... στραβά στον διαγωνισμό και «έσταξε» μέλι για τον 20χρονο παίκτη.

«Τον άφησα να νικήσει, γιατί είναι ο αγαπημένος μου μικρός! Ήθελα να του δώσω αυτοπεποίθηση! (γέλια) Εντάξει, πλάκα κάνω. Όλα κρίνονται στο καλάθι κι αστόχησα σε ένα στο τέλος. Είμαι, όμως, πολύ χαρούμενος για εκείνον», είπε με ενθουσιασμό.

Όσο για το All-Star Game και την πρώτη του συμμετοχή σε αυτό, ο ΜακΦάντεν έμεινε με πολύ καλές εντυπώσεις: «Ήταν ωραία! Είχε πολλή πλάκα! Είμαι λίγο στεναχωρημένος που δεν νίκησα στον διαγωνισμό τριπόντων, αλλά θα είμαι καλά! (γέλια) Αντιμετωπίζεις οικεία πρόσωπα που βλέπεις σε καθημερινή βάση. Ήταν διασκεδαστικό!».

Το απολαυστικό διήμερο, όμως, ολοκληρώθηκε και πλέον επιστροφή στην πραγματικότητα. Η Κύμη αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην έδρα της (15/02, 18:15) και ο παίκτης του Γιάννη Καστρίτη ανέφερε: «Είναι πολύ δυνατή η λίγκα φέτος. Όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν η μία την άλλη. Πάμε πίσω στον... πόλεμο. Είμαι πολύ χαρούμενος για το All-Star, αλλά από την Δευτέρα μπαίνουμε πάλι σε προπονήσεις».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα