Τσαλμπούρης: «Θα λέω στα παιδιά μου για τη φάση με τον Παπανικολάου»!

Κάτια Πετροπούλου
Τσαλμπούρης: «Θα λέω στα παιδιά μου για τη φάση με τον Παπανικολάου»!

bet365

Γεμάτος ενθουσιασμό, ο Γιώργος Τσαλμπούρης μιλάει στο gazzetta.gr για τη συμμετοχή του στο All-Star Game, τη νίκη του στον διαγωνισμό καρφωμάτων και την... επίμαχη φάση με τον Δημήτρη Παπανικολάου. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΠΑΤΡΑ: Κάτια Πετροπούλου.

To 22o All-Star Game θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στον Γιώργο Τσαλμπούρη!

Όχι μόνο γιατί «έγραψε» την πρώτη του συμμετοχή, αλλά και για το γεγονός ότι αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων, αφού συγκέντρωσε σε όλες σχεδόν τις προσπάθειές του 50 βαθμούς.

Ο σέντερ του Κολοσσού, όπου και αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΚ, ανέφερε στο gazzetta.gr για την 1η θέση στον διαγωνισμό: «Ήταν μια ωραία διάκριση! Το χάρηκα πάρα πολύ! Μακάρι να μπορούσα να είμαι και στον διαγωνισμό των Ανδρών (σ.σ. ο νικητής των Νέων παίρνει μέρος και στον διαγωνισμό της Κυριακής). Δεν θα υπήρχε συναγωνισμός βέβαια! Στεναχωριέμαι από την μία που δεν θα είμαι, αλλά από την άλλη πάλι καλά (γέλια)! Ελπίζω μια από τις επόμενες χρονιές να είμαι και στον τελικό της Κυριακής».

Ατρόμητος Αθηνών - Ολυμπιακός Με αξεπέραστο Live Στοίχημα!

Όσο για τη λαμπερή γιορτή που επέστρεψε, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος! Στο τελευταίο All-Star Game ήμουν στην Αμερική και δεν μπορούσα να πάρω μέρος. Χαίρομαι που η διοργάνωση επέστρεψε κι ελπίζω να καθιερωθεί και πάλι».

Μαζί με τους Rising Stars, ο παίκτης από την Κατερίνη αντιμετώπισε τους All-Time Stars. Πώς ένιωσε; «Υπέροχα! Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς, γιατί οι περισσότεροι από τους Νέους δεν είχαμε αντιμετωπίσει αυτούς τους παίκτες στην εν ενεργεία καριέρα τους. Μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε όλοι μαζί σε έναν αγώνα και ήταν πολύ όμορφο!».

Για το ότι ο κόσμος πίστευε πως οι Νέοι... έχουν τους «παλιούς», σχολίασε με διάθεση για χιούμορ: «Κι εμείς έτσι περιμέναμε (γέλια)!»,και συμπλήρωσε: «Είναι μεγάλοι παίκτες (σ.σ. όχι ηλικιακά) και πολλοί από αυτούς το έχουν ακόμα! Είχαν και παραπάνω κίνητρο. Εμείς παίζουμε ακόμα, έχουμε ματς μέσα στην εβδομάδα, δεν θέλαμε να χαλάσουμε πολλή ενέργεια. Είμαστε χαρούμενοι που χάσαμε από αυτούς τους παίκτες! Θα έχω να το λέω στα παιδιά μου ότι έχασα με 20 πόντους από Παπαλουκά, Διαμαντίδη, Γιαννούλη και από όλους!».

Για το αν θα ήθελε στην ηλικία αυτών των «θρύλων» να παίζει και ο ίδιος έτσι, τόνισε: «Θα ήθελα πάρα πολύ! Αυτό σκεφτόμουν, όταν τελείωσε το παιχνίδι. Μακάρι να καταφέρω, όταν τελειώσω την καριέρα μου να με καλούν και εμένα σε τέτοια event!».

Τέλος, για την φάση, όπου τον... χάζεψε ο Παπανικολάου, δήλωσε με χαμόγελο: «Θα έχω να το λέω στα παιδιά μου!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα