Κόνιαρης: «Με σεβασμό και γλυκό... άγχος απέναντι σε "θρύλους"»!

Κόνιαρης: «Με σεβασμό και γλυκό... άγχος απέναντι σε "θρύλους"»!

Κάτια Πετροπούλου
Κόνιαρης: «Με σεβασμό και γλυκό... άγχος απέναντι σε "θρύλους"»!

bet365

Ο Αντώνης Κόνιαρης μιλάει στο gazzetta.gr για τη συμμετοχή του στο All-Star Game της Πάτρας, για το γεγονός πως έπαιξε ενάντια σε «θρύλους» του ελληνικού μπάσκετ και για το... μυστικό του, που τον έφερε στην 1η θέση στον διαγωνισμό τριπόντων. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΠΑΤΡΑ: Κάτια Πετροπούλου.

Τέσσερα χρόνια πριν στη γενέτειρά του, τα Χανιά, ο Αντώνης Κόνιαρης είχε νικήσει τους Rising Stars με την ομάδα Young Stars (82-77).

Φέτος, στην αναβίωση του θεσμού στην Πάτρα, ο νεαρός γκαρντ του ΠΑΟΚ βρέθηκε εκείνος στους Rising Stars, αντιμετώπισε τους All-Time Stars και.. ηττήθηκε. Βέβαια, αυτή ήταν μια... γλυκιά ήττα, όταν έρχεται κόντρα σε «θρύλους» του ελληνικού μπάσκετ.

Ατρόμητος Αθηνών - Ολυμπιακός Με αξεπέραστο Live Στοίχημα!

«Παίξαμε με πολύ σεβασμό απέναντί τους και νιώθαμε κι ένα γλυκό άγχος, το οποίο μας έκανε να παίξουμε χαλαρά, όπως χαλαροί ήταν κι εκείνοι. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζεις απέναντί τους», τονίζει ο Κόνιαρης στο gazzetta.gr.

Το διήμερο αυτό στην αχαϊκή πόλη είναι ευχάριστο για τον 20χρονο παίκτη, ο οποίος υποστηρίζει για την λαμπερή αυτή διοργάνωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που με κάλεσαν σε αυτή τη γιορτή και βρέθηκα ξανά με τα παιδιά που ήμασταν μαζί στις Εθνικές Ομάδες. Είναι ένα διήμερο που σου δίνει την ευκαιρία να παίξεις μπάσκετ πιο χαλαρός, να μην έχεις την πίεση του αγώνα, αλλά συγχρόνως να ξεκουραστείς κιόλας. Για μένα θα ήταν καλό να γίνεται κάθε χρόνο αυτή η διοργάνωση κι είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία να έρθεις στο All-Star Game».

Όσο για το... μυστικό του στον διαγωνισμό τριπόντων, στον οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση; «Ήρθα πολύ χαλαρός. Δεν πιέστηκα να τα βάλω!».

Σχετικά με το «παρών» που έδωσε ο κόσμος στο «Δ. Τόφαλος», σχολιάζει: «Έχουμε δει ότι σε αυτά τα παιχνίδια ο κόσμος δεν τα στηρίζει τόσο. Ωστόσο, τώρα είδα πως ήρθε αρκετός κόσμος και μας χειροκρότησε! Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και είμαι και σίγουρος πως και την Κυριακή το γήπεδο θα είναι γεμάτο!».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα