Παπαμακάριος: «Ξένοιαστο Σαββατοκύριακο για παίκτες και προπονητές»

Gazzetta team
Παπαμακάριος: «Ξένοιαστο Σαββατοκύριακο για παίκτες και προπονητές»

bet365

Ο Μανώλης Παπαμακάριος αναφέρθηκε στο All Star Game και την ευκαιρία για ξένοιαστο μπάσκετ.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος, πρόεδρος του ΠΣΑΚ μίλησε στην συχνότητα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 για το EKO All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο (10/2) και Κυριακή (11/2), με το αγωνιστικό του μέρος, να φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος», ενώ παράλληλα θα γίνονται εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία της Πάτρας: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι, που μετά από τέσσερα χρόνια διακοπής, είμαστε σε θέση ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ να διοργανώσουμε ξανά το All Star Game. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετέχουν στην διοργάνωση, τον ΣΕΠΚ, τον ΟΣΕΚΑ, τον Δήμο Πατρέων, τον κεντρικό χορηγό μας EKO και την ΕΡΤ, που στηρίζει το πρωτάθλημα μας όλη την φετινή σεζόν.

Η στήριξη της ΕΚΟ είναι πολύ σημαντική, όπως, και των υπόλοιπων χορηγών. Χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να διοργανώσουμε το All Star Game ’18.

Η επιλογή της Πάτρας, δεν ήταν τυχαία. Είναι μπασκετική πόλη, που έχει «αγκαλιάσει» το All Star Game, στο παρελθόν. Βλέπουμε ότι ο Προμηθέας γεμίζει το γήπεδο στους αγώνες της Basket League, ενώ ο Απόλλωνας μπορεί να αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στην Α2, αλλά είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Η Πάτρα έχει αρκετούς ακόμη συλλόγους με αξιόλογη παρουσία και πολλούς μπασκετικούς ανθρώπους. Ένας από εκείνους ο Τάκης Πετρόπουλος, που είναι ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Πατρών, μας έχει βοηθήσει πολύ στην οργάνωση του ΕΚΟ All Star Game ’18.

Θα είναι ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο θέαμα και ξένοιαστο για τους αθλητές και τους προπονητές. Ο κόσμος αξίζει να έρθει στο «Δ. Τόφαλος» την Κυριακή (11/2) για να απολαύσει τα «αστέρια» του πρωταθλήματος, αλλά και το Σάββατο (10/2). Να δει τον αγώνα των νέων «αστεριών» με τους ALL TIME STARS, τις τεράστιες προσωπικότητες του πρόσφατου παρελθόντος, και τα παιδιά που θα αγωνιστούν στο ALL STAR GAME του Μπάσκετ με Αμαξίδιο.

Θα γίνονται παράλληλα πολλά event και show και θα έχουμε και άλλες εκπλήξεις. Το... κερασάκι στην τούρτα βέβαια θα γίνει η προσπάθεια των παιδιών που θα αγωνιστούν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα