Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις κατά Λάσκαρη, κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις κατά Λάσκαρη, κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις κατά Λάσκαρη, κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ

bet365

Η κατάσταση στην ΚΑΕ Άρης έχει φτάσει στο απροχώρητο και σύντομα αναμένεται να κλιμακωθούν οι αντιδράσεις με αρχή την αυριανή συμβολική κατάληψη των γραφείων της εταιρίας. Εξουσιοδοτήθηκε η 5αμελής επιτροπή για τη συνέχιση των συζητήσεων με τον Νίκο Λάσκαρη.

Πέρα από το δεδομένο οικονομικό πρόβλημα πλέον ο Άρης δεν έχει ούτε χρόνο καθώς η θηλιά γύρω από το λαιμό του έχει αρχίσει να σφίγγει επικίνδυνα και ο σύλλογος κινδυνεύει να πνιγεί. Αυτή η κατάσταση περιγράφηκε στη σημερινή γενική συνέλευση του ερασιτέχνη στη διάρκεια της οποίας ζητήθηκαν και εξηγήσεις από τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Ο κ. Αρβανίτης εξήγησε ότι ο νυν μεγαλομέτοχος κατέβαλε το ποσό των 900.000 ευρώ και συνολικά ένα ποσό της τάξεως των τριών εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, εξήγησε πώς είχε η κατάσταση στην εταιρία προ της έλευσης του Νίκου Λάσκαρη.

Το σώμα της γενικής συνέλευσης εξουσιοδότησε την επιτροπή που είχε οριστεί την περασμένη εβδομάδα ούτως ώστε να συνεχίσει τις συζητήσεις με τον Νίκο Λάσκαρη με σκοπό την απεμπλοκή του από την ΚΑΕ Άρης. Για την ακρίβεια, δόθηκε χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας και σε περίπτωση που μέχρι τότε δεν υπάρξει ουσιαστική λύση θα πραγματοποιηθεί νέα γ. σ. για τη λήψη μέτρων.

Στο μεταξύ, μετά την επίσκεψη στο σπίτι του μεγαλομετόχου στην Αθήνα, οι οπαδοί του Άρη είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους και θα προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΚΑΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα