«Απομακρύνεται» ο Κρόφορντ, κοιτάει Τούλσον - Λάιονς η ΑΕΚ

«Απομακρύνεται» ο Κρόφορντ, κοιτάει Τούλσον - Λάιονς η ΑΕΚ

Κάτια Πετροπούλου
«Απομακρύνεται» ο Κρόφορντ, κοιτάει Τούλσον - Λάιονς η ΑΕΚ

bet365

Ο Τζόρνταν Κρόφορντ αργεί να απαντήσει στην πολύ καλή πρόταση που τού έχει γίνει από την ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις. Μεταξύ αυτών, οι Ράιαν Τούλσον και Μαρκ Λάιονς.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Τζέικομπ Πούλεν και Τζόρνταν Κρόφορντ ήταν δύο από τους παίκτες που είχε ψηλά στη λίστα της η ΑΕΚ.

H περίπτωση του πρώτου «ναυάγησε», καθώς, παρά την πολύ καλή πρόταση που τού έκανε η «Βασίλισσα», εκείνος επέλεξε να συνεχίσει στην Α2 Τουρκίας και την Μπαχτσεσεχίρ.

Όσον αφορά τον δεύτερο, η περίπτωσή του έμοιαζε επίσης δύσκολη από την αρχή. Οι «κιτρινόμαυροι», όμως, θέλοντας να ενισχυθούν ενόψει και του Τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τού έκαναν επίσης μια πολύ καλή πρόταση (200.000 ως το τέλος της σεζόν) για να τον δελεάσουν.

Ο ίδιος, ωστόσο, καθυστερεί να απαντήσει στους ανθρώπους της ομάδας, καθώς θέλει να αναζητήσει ομάδα στο ΝΒΑ και ζητάει παράταση. Για την ΑΕΚ, όμως, στενεύουν τα περιθώρια και δεν μπορεί να τον περιμένει.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» στρέφονται και σε άλλες λύσεις.

Μεταξύ αυτών οι Ράιαν Τούλσον και Μαρκ Λάιονς.

Ο πρώτος βρίσκεται στην Τουρκία και την Μπουγιουκσεχίρ, με την οποία μετρά 11.9 πόντους (48.3%τρ.), 2.8 ασίστ και 2.6 ριμπάουντ φέτος, αλλά φαίνεται να μην μπορεί να προσαρμοστεί στην γειτονική χώρα και εμφανίζει τάσεις φυγής.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον δεύτερο. Ο 28χρονος Αμερικανός, μετά τη θητεία του στην Γκαζιαντέπ με προπονητή τον Στέφανο Δέδα, μετακόμισε στη Ρωσία και την Ένισεϊ. Όμως, οι συνθήκες εκεί είναι δύσκολες για τον Λάιονς και... ψάχνεται να φύγει (5.0π., 2.0ασ. στην VTB).

Το τι μέλλει γενέσθαι θα το μάθουμε μέσα στην εβδομάδα, καθώς η ΑΕΚ, αλλά και ο Ντράγκαν Σάκοτα έχουν γνωστοποιήσει πως σε λίγες ημέρες η ομάδα θα έχει νέο απόκτημα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα