Καλαμπάκος: «Απέκτησε νόημα η νίκη επί του Άρη»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Καλαμπάκος: «Απέκτησε νόημα η νίκη επί του Άρη»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας έστω και μετά από δύο παρατάσεις.

Ο τεχνικός του Κοροίβου ανέφερε μετά τη λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης κόντρα στο Ρέθυμνο, «Πολλά συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο, ήταν ένα άκρως ανταγωνιστικό και πάρα πολύ καλό για 50 λεπτά παιχνιδιού, ήρθε διαβασμένος, έπαιξαν καλά, είχαν διάθεση, είχαν πάθος, είχαν επιθυμία, είχαν τακτική, αλλά στο τέλος ευτυχώς κερδίσαμε εμείς και έτσι αποκτά και νόημα η νίκη επί του Άρη. Γιατί ήμασταν λίγο στριμωγμένοι και τώρα ξαναμπήκαμε στην λογική και την ρότα να κάνουμε τις 8 νίκες για να μην έχουμε πρόβλημα.

Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι ήμασταν πολύ ευγενικές και οι δύο ομάδες, χαρίζαμε ο ένας στον άλλο το παιχνίδι. Μπορεί να παραπονιέται ο κόουτς για δύο εύκολα lay up που χάσανε και ίσως να είχαν τελειώσει το παιχνίδι και εμείς να γκρινιάζουμε για κάποιες βολές πάρα πολύ κρίσιμες που δεν μπήκαν, αλλά τελικά προσφέραμε ένα καταπληκτικό θέαμα στον κόσμο που ήταν δίπλα μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι ωραίο να βλέπουμε τέτοια παιχνίδια και νομίζω το ευχαριστήθηκαν και οι τηλεθεατές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα