Σερέλης: «Μας συγκλόνισε ο τραυματισμός του Δημήτρη»

Σερέλης: «Μας συγκλόνισε ο τραυματισμός του Δημήτρη»

Σερέλης: «Μας συγκλόνισε ο τραυματισμός του Δημήτρη»

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Λεγκίκα που επισκίασε τη νίκη του Λαυρίου επί των Τρικάλων.  

Ο προπονητής του Λαυρίου εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα είναι μια πολύ περίεργη μέρα, θα ξεκινήσω από τον τραυματισμό του Δημήτρη (σ.σ. Λεγκίκα). Ένα παιδί νέο, ένας παίχτης ο οποίος από την Β' Εθνική ήρθε να παίξει στην Α1 και έχει δείξει ότι μπορεί να σταθεί και έχει όλο το μέλλον μπροστά του, είχε ένα σοβαρό τραυματισμό ο οποίος όπως πραγματικά είπε ο κόουτς Τακιανός μας συγκλόνισε όλους, ιδιαίτερα ο τρόπος που τον βίωσε και ο ίδιος και τον ένιωθε, θεωρώ ότι εκτός από περαστικά που είναι σίγουρο ότι του δίνουμε όλοι στην ομάδα, θα βοηθήσουμε να τον ξεπεράσει διότι οι τραυματισμοί στον αθλητισμό υπάρχουν αλλά υπάρχει και συνέχεια μετά τους τραυματισμούς.

Εμείς θα είμαστε κοντά του όπως και αν χρειαστεί, σε οτιδήποτε και αν χρειαστεί θεωρώ ότι θα του  δώσουμε την απαιτούμενη δύναμη την οποία πρέπει πρώτα από όλα να έχει αυτός  και ότι δεν έχει θα το δώσουμε όλοι εμείς από κοντά, συμπαίχτες προπονητές και διοίκηση  και κόσμος για να επανέλθει στα γήπεδα και να συνεχίζει να παίζει καλό μπάσκετ. Είμαι στεναχωρημένος επειδή έχει προφανώς χτυπήσει σοβαρά, είναι ένα παιδί με μία καταπληκτική νοοτροπία με φοβερό χαρακτήρα, και είναι μεγάλο άδικο για ένα έναν επιπλέον λόγο για ένα παιδί που τώρα προσπαθεί να ξεκινήσει την καριέρα του στην μεγάλη κατηγορία να έχει έναν τέτοιο τραυματισμό. 

Εύχομαι καλή συνέχεια στα Τρίκαλα γιατί πραγματικά σήμερα έδειξαν σε θέμα νοοτροπίας ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Εμείς έπρεπε να αντιδράσουμε από την ήττα του πρώτου γύρου, θεωρώ ότι ήμασταν σε αρκετά σημεία πολύ καλοί επιθετικά όπως σχεδόν σε  όλο το πρωτάθλημα το κάνουμε αυτό, θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά στην άμυνα μας πρέπει να καταλάβουμε ότι πρώτα από την άμυνα πρέπει να κερδίζουμε και μετά από την επίθεση. Σίγουρα όταν δίνεις ένα τέμπο γρήγορο και ανοίγεις το σκορ και πηγαίνεις σε γρήγορες επιθέσεις δεν είναι εύκολο το παιχνίδι να πηγαίνει βάζοντας 95 και να τρως 60 σίγουρα όμως πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε στην άμυνα μας γιατί στα επόμενα παιχνίδια εκτός έδρας θα πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και καλοί στην αμυντική μας συμπεριφορά».

Best of internet