Μήτογλου: «Ανταγωνιστική και πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μήτογλου: «Ανταγωνιστική και πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

bet365

Η ήττα από την Μπάμπεργκ αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και ο Ντίνος Μήτογλου σχολίασε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (4/2) στην PAOK Sports Arena.

«Καλησπέρα σας

Δυστυχώς η ομάδα δεν συνέχισε με νίκες στην Ευρωλίγκα αυτή την εβδομάδα. Παρουσιάζοντας ένα κακό πρόσωπο για τρία δεκάλεπτα, παρά την σπουδαία εμφάνιση του Νικ, δεν τα καταφέραμε στη Γερμανία απέναντι στη Μπάμπεργκ. Το σίγουρο είναι πως δεν έχουμε περιθώρια να κοιτάξουμε πίσω μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά και να εμφανιστούμε όπως πρέπει στα οκτώ τελευταία ματς της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, ώστε να καταλάβουμε την καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία.

Πλέον, αφιερωνόμαστε αποκλειστικά στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Προφανώς και είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις την φετινή σεζόν. Είναι μια πολύ καλή ανταγωνιστική ομάδα τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

Το γεγονός ότι παίζουμε σε λιγότερες από 48 ώρες από την ατυχή αναμέτρηση της Γερμανίας δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο μας. Γνωρίζουμε πως το πρόγραμμά μας είναι ιδιαίτερα βεβαρυμμένο, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις.

Μετά τη νίκη μας επί του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα, έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως έχουμε το «δικαίωμα» να αντιμετωπίσουμε… χαλαρά οποιοδήποτε ματς. Ο Παναθηναϊκός οφείλει να παίζει παντού για τη νίκη. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι το κλειστό της Πυλαίας.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Κωνσταντίνος»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα