Χριστοδούλου: «Η νίκη είναι υποχρεωτική»

Gazzetta team
Χριστοδούλου: «Η νίκη είναι υποχρεωτική»

bet365

Το Ρέθυμνο δοκιμάζεται στην έδρα του Κόροιβου (3/2, 18:30) και ο Ανδρέας Χριστοδούλου στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την ομάδα της Ηλείας.

Το blog του γκαρντ του Ρεθύμνου στο esake.gr

«Καλησπέρα από το blog του ΕΣΑΚΕ για 15η συνεχόμενη φορά, όσοι είναι και οι αγώνες στη Basket League μέχρι στιγμής.

Τα νέα του προηγούμενου Σαββάτου ήταν ευχάριστα, καθώς ανταποκριθήκαμε απόλυτα σε αυτά που έπρεπε, παίρνοντας μία τεράστια νίκη. Έχουμε πει ότι στο "Μελίνα Μερκούρη" πρέπει να κερδίζουμε και αυτό ακριβώς κάναμε, ευχαριστώντας τους φιλάθλους μας για ακόμη μία φορά. Μάλιστα, η νίκη προήλθε απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, με τη σημασία της να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Όμως, ήμασταν υποχρεωμένοι να την αφήσουμε πίσω μας και να επικεντρωθούμε από τη Δευτέρα στο επόμενο παιχνίδι. Μία ακόμη δύσκολη έξοδος μας περιμένει αύριο, αφού θα φιλοξενηθούμε στην Αμαλιάδα από τον Κόροιβο. Μάλιστα, έχουμε και ένα κοινό σημείο, αφού αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από δύο μεγάλες νίκες.

Εμείς επικρατήσαμε του Κολοσσού στην έδρα μας, ενώ ο Κόροιβος πήρε σημαντικό "διπλό" επί του Άρη. Αναμφίβολα αναμένεται ένα πολύ αμφίρροπο ματς αλλά αν κάνουμε αυτά που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα φύγουμε νικητές. Άλλωστε ήδη έχουμε καταφέρει δύο "διπλά" τη φετινή περίοδο.

Πάντως, η αυριανή αναμέτρηση είναι από εκείνες που η νίκη είναι υποχρεωτική, αφού ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Στον α' γύρο είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε στην έδρα μας αλλά πλέον έχουν αλλάξει πολλά σε σχέση με εκείνο το ματς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα