ΚΑΕ ΑΕΚ: Από 5 ευρώ τα εισιτήρια με Άρη και Μπαϊρόιτ

Gazzetta team
ΚΑΕ ΑΕΚ: Από 5 ευρώ τα εισιτήρια με Άρη και Μπαϊρόιτ

bet365

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ ΑΕΚ γνωστοποιεί πως στα ματς με Άρη (3/2) και Μπαϊρόιτ (6/2) τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 5 ευρώ.

Παίξε νόμιμα το Book of Ra Deluxe κι άλλα συναρπαστικά φρουτάκια της Novomatic στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Aναλυτικά η ανακοίνωση

Δύο σημαντικές αναμετρήσεις έχει μπροστά της η «Βασίλισσα» και η παρουσία του κόσμου της στο Κλειστό του ΟΑΚΑ κρίνεται επιβεβλημένη.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Basket League με αντίπαλο τον Άρη, στις 3 Φεβρουαρίου 2018 συνεχίζεται. Ξεκίνησε όμως και η διάθεση των εισιτηρίων για τον «Τελικό» (Tρίτη, 6 Φεβρουαρίου, 19:30) με Μπαϊρόιτ με τον οποίο πέφτει η αυλαία της κανονικής περιόδου του BCL. Στον συγκεκριμένο αγώνα η ΑΕΚ θα δώσει μάχη προκειμένου για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε και διαδικτυακά και από τα Γραφεία της «Βασίλισσας» στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων - Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή και Δευτέρα, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη.

- Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα