Κράβιτς: «Ο Πανιώνιος θα είναι και του χρόνου στην Basket League»!

Κάτια Πετροπούλου
Κράβιτς: «Ο Πανιώνιος θα είναι και του χρόνου στην Basket League»!

bet365

Την πεποίθηση πως ο Πανιώνιος θα βρίσκεται και του χρόνου στην Α1 εξέφρασε ο MVP της 14ης αγωνιστικής, Ντέγιαν Κράβιτς.

«Πολυτιμότερος Παίκτης» της 14ης αγωνιστικής αναδείχθηκε ο Κράβιτς!

Ο Σέρβος σέντερ του Πανιωνίου συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη των «κυανέρυθρων» επί του ΓΣΛ-Φάρου (74-66) και μέτρησε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 τάπες, σε 23:29, παίρνοντας 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο 27χρονος παίκτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και τόνισε πως ο Πανιώνιος θα είναι και του χρόνου στην Basket League.

Αναλυτικά:

Η ανάδειξη σου σε MVP της 14ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου συνδυάστηκε ιδανικά με την εντός έδρας νίκη του Πανιωνίου Βίκος Cola επί του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου;

Eίμαι χαρούμενος για την νίκη όπως όλοι μας. Ο πρώτος στόχος μου, πριν από κάθε παιχνίδι, είναι η νίκη του Πανιωνίου και με την απόδοση μου, προσπαθώ να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο. Το να κερδίσω τον τίτλο του πολυτιμότερου δεν είναι καν στόχος γι’ εμένα. Αν με την απόδοση μου, το πετύχω, θα είναι ιδανικό, αλλά δεν έχει καμία σημασία αν εγώ είμαι πολυτιμότερος παίκτης και ο Πανιώνιος έχει γνωρίσει την ήττα. Κανείς δεν θα θυμάται την δική μου διάκριση, αν είχε ηττηθεί ο Πανιώνιος και αυτό θα το θυμόντουσαν όλοι.

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη του και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα. Θα προλάβει το… τρένο της παραμονής στην Basket League;

Ο Πανιώνιος θα είναι και του χρόνου στο ίδιο πρωτάθλημα. Όσο κι αν είναι αρνητική η βαθμολογική θέση μας, θα κάνουμε τον απολογισμό μας στην τελευταία αγωνιστική. Το “κλειδί” είναι η άμυνα. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα, θα πετύχουμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε. Στην επίθεση, είχαμε και έχουμε λύσεις. Το θέμα είναι να “θυσιαζόμαστε” στην άμυνα για να δείχνουμε σε κάθε αντίπαλο ότι δεν μπορεί να σκοράρει, αν δεν είναι τέλειος.

Είναι η τρίτη σεζόν που αγωνίζεσαι στην Basket League. Γιατί αποφάσισες να επιστρέψεις στην Ελλάδα μετά την διετή παρουσία σου στο Ρέθυμνο Cretan Kings;

Ο πρώτος λόγος της επιστροφής μου στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί ήθελα να παίξω σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο δεύτερος λόγος είναι η πίστη του προπονητή μου σ’ εμένα από την πρώτη προπόνηση. Με βοήθησε όταν ήρθα και προσπαθώ να εκτελώ κάθε εντολή του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα